Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Exmarkizák Krejča: Najprv dieťa, teraz svadba!

Henrich Krejča sa onedlho ožení. Zobraziť galériu (7)
Henrich Krejča sa onedlho ožení.

Bratislava – Čoskoro budú svoji! Bývalý markizák Henrich Krejča (39) a redaktorka spravodajstva Ivana Vansová sa chystajú spečatiť svoju trojročnú lásku svadobným sľubom. Už onedlho sa nebudú pýšiť len spoločným potomkom, ale aj manželským zväzkom. Svoje áno si povedia v malom kostolíku a hostina sa bude konať pod holým nebom.

Tento rok sa to svadobnými zvonmi len tak otriasa! Po moderátorkách Miriam Kalisovej, Zuzane Belohorcovej či speváčke Martine Šindlerovej sa rozhodli pre vážny krok aj Henrich Krejča s partnerkou Ivanou Vansovou.

Párik má spolu dcérku Hanku a len dva mesiace po jej narodení zazneli v jednom z bratislavských kostolov ohlášky ich svadby. Exmoderátor nám potvrdil, že s priateľkou svoju lásku už onedlho spečatia manželským sľubom. „Áno, je to pravda, povedal nám Henrich, ktorý s markizáčkou chodí už tri roky.

Napriek tomu žiadosť o ruku príliš detailne neplánoval. „Ja veľmi veľa cestujem, takže tie zásnuby prišli v pravý čas na veľmi príjemnom mieste, ktoré prepája dva svety, tak nečakane,“ pochválil sa šťastný otec a čoskoro aj manžel.

Ako nám Krejča prezradil, vo svoj veľký deň neplánuje žiadne výstrelky. „Uprednostňujeme úplne príjemnú, klasickú a nenáročnú svadbu,“ povedal nám. Po obrade v kostolíku máme takú malú rodinnú oslavu – najbližší členovia rodiny a priatelia, takto veľmi komorne na záhrade,” upresnil Henrich, ktorý sa v súčasnosti venuje manažérskej činnosti, dokumentárnej tvorbe a cestovaniu.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu