Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Máziková v 61-ke: Provokuje sexi zábermi!

Eva Máziková ako ju nepoznáme. Zobraziť galériu (5)
Eva Máziková ako ju nepoznáme.

BRATISLAVA – Odvážna a dráždivá! Napriek tomu, že je speváčka Eva Máziková (61) na dôchodku, vyzerá na svoj vek výborne. Nedávno nafotila sériu fotografií, na ktorých pôsobí ako mladica!

Ako Marlene Dietrich! Tak vyzerá Eva Máziková na snímkach, ktoré nedávno nafotila. „Zábery vznikali v starých skladoch, oblečenie bolo od mladých návrhárov. Ide o retro sériu, ktorá bude použitá ako príbeh,“ prezradil pre topky.sk Mázikovej manažér Noro Meszáros.

Na okamih sa tak speváčka vcítila do role interpretky z 30. a 40 rokov. Krátke čierne šaty, čipkované rukavičky a dlhá cigareta urobili z Evy doslova inú ženu. V súvislosti so vznikom záberov tiež treba podotknúť, že Máziková ani v tomto prípade nezaprela svoj temperament - obliekla sa aj do odvážnejšieho outfitu.

Z priesvitnej čiernej sukne z tylu jej totiž vytŕčali dlhé štíhle nohy a tiež mierne odhalený zadok. Dokonalý make-up a účes omladili energickú umelkyňu minimálne o dvadsať rokov. „Šaty boli nádherné a fotilo sa mi výborne,“ zhodnotila pre topky.sk Máziková.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu