Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Polnišová sa nezdá: Intímnosti s Prachařom!

Petra Polnišová sa pri nakrúcaní takto vrhla na Jakuba Prachařa. Zobraziť galériu (4)
Petra Polnišová sa pri nakrúcaní takto vrhla na Jakuba Prachařa.

BRATISLAVA – Bude horúco! Petra Polnišová (35) si vyskúšala, ako sa bozkáva moderátor Jakub Prachař (28). Pikantné scény predviedla dvojica v rámci nakrúcania jojkárskeho seriálu Hoď svišťom.

V dnešnej časti sitkomu stvárnili epizódne úlohy Jakub Prachař a Vojta Dyk. Obaja sú nielen hercami a príležitostnými moderátormi, ale aj členmi kapely Nightwork. V jojkárskom seriáli však stvárnili dvoch „zhúlených“ turistov z Čiech, ktorí boli zhruba tri mesiace nezvestní v Tatrách.

Ako sa budú môcť presvedčiť diváci v dnešnej časti relácie, ich návrat do penziónu bude vtipný. Obaja totiž dorazia do ubytovacieho zariadenia posilnení marihuanou. Donesú však aj ďalšie „špeciálne bylinky“, s ktorými sa ochotne podelia s personálom. V rámci scenára teda ochutná omamné látky aj Petra Polnišová, ktorá v Hoď svišťom stvárňuje majiteľovu dcéru.

Na herečkinu seriálovú postavu zaúčinkujú zakázané látky ako afrodiziakum. A tak sa vrhne na moderátora šou Česko Slovensko má talent Jakuba Prachařa. Tvorcovia relácie totiž dvojici naordinovali vášnivé bozky. Ako sme sa zo zákulisia seriálu dozvedeli, scéna sa musela nakrúcať na niekoľko pokusov. „Na pľaci bolo veľa zábavy. Petra mu dala asi desať naozajstných a parádnych bozkov. Poriadne sa odviazala. Dokonca až tak, že to predčilo očakávania,“ prezradil náš zdroj.

Samotnej Polnišovej sme sa spýtali, ako si užívala spomínané scény s mladším kolegom. Na našu esemes správu však zatiaľ nezareagovala. Ak chcete vedieť, ako dopadol flirt medzi jej seriálovou postavou a českým turistom, nenechajte si ujsť dnešnú časť jojkárskeho sitkomu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu