Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Vyzývavá Rezešová s naprataným dekoltom, Haklová prekvapila správaním!

Eva Rezešová-Džodlová pútala pozornosť v outfite, ktorý zvýrazňoval jej prednosti. Farmárka Monika Haklová bola za vzornú. Celý čas sa venovala snúbencovi a dcérke. Zobraziť galériu (13)
Eva Rezešová-Džodlová pútala pozornosť v outfite, ktorý zvýrazňoval jej prednosti. Farmárka Monika Haklová bola za vzornú. Celý čas sa venovala snúbencovi a dcérke. (Zdroj: Foto: Ján Zemiar)

BRATISLAVA – Tesný výstrih a neobvyklé správanie! Na včerajšie otvorenie nového baru v centre hlavného mesta zavítalo mnoho známych tvárí. Medzi nimi pútala pozornosť hlavne modelka Eva Rezešová-Džodlová (27). Tá zvolila vyzývavý outfit, z ktorého jej skoro vyskočili vnady. Na rozdiel od nej zas farmárka Monika Haklová (38) prekvapila vzorným správaním. Počas celého večera sa venovala snúbencovi Martinovi Kollárovi (39) a dcére Charlotte (2,5). Žiadny škandál sa nekonal.

Galéria: Fotoreportáž z otvorenia nového bratislavského podniku. Aké známe osobnosti si nenechali ujsť spoločenskú akciu?

Pri otváraní nového podniku v bratislavskom centre nemohli chýbať ani známe tváre nášho šoubiznisu. Jednou z nich bola aj bývalá miss Eva Rezešová-Džodlová. Manželka veľkopodnikateľa Júliusa Rezeša sa na túto príležitosť patrične nahodila. Kráska prekvapila vyzývavými bielymi šatami so zlatým zipsom. Outfit obopínal nielen jej štíhlu postavu, ale taktiež dekolt. Ten bol taký naprataný, až si niektorí hostia kládli otázku, či vôbec môže dýchať. 

Okrem tmavovlásky nemohla na akcii chýbať ani finalistka markizáckej Farmy Monika Haklová. Tá dorazila so snúbencom Martinom Kollárom a s najmladšou dcérou. Rodinnú atmosféru si priniesla aj do podniku, po celý čas sa venovala hlavne malej Charlotte, ktorú nosila pod pazuchou ako čivavu. Narozdiel do poslednej akcie, kde tiekol alkohol potokom, sa blondínka správala slušne a na naše prekvapenie nevyrobila žiaden škandál. „Ja sa tu cítim veľmi dobre, vo mne to evokuje pozitívnu energiu,“ opísala svoje dojmy z podniku Monika.

Sledujte TOPKY TV: Takto to vyzeralo na otvorení nového podniku.

Green Budha

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu