Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Horúca noc s Darou Rolins: Vyliezali jej z outfitu!

Dara Rolins ukazuje na obdiv svoje silikónové prsia. Zobraziť galériu (21)
Dara Rolins ukazuje na obdiv svoje silikónové prsia. (Zdroj: Foto: Ján Zemiar)

BRATISLAVA – Skoro jej vypadli! Dara Rolins (39) predviedla na nedávnej akcii v bratislavskom klube okrem repertoáru aj bujné silikóny. Pri tanečných kreáciách jej prsia takmer vyskočili z hlbokého výstrihu. No pop dive to vôbec neprekážalo. Práve naopak, cítila sa ako ryba vo vode.

Horúce nebolo iba počasie, ale aj speváčkino vystúpenie! Dara Rolins si pred pár dňami nedala ujsť narodeniny istého bratislavského diskoklubu. V podniku vystúpila ako hudobný hosť a zároveň hlavná hviezda večera. Na slávnostnú akciu si síce neobliekla žiaden pompézny outfit, no i tak pútala pozornosť.

Ako magnet na mužské oči pôsobil jej vyzývavý top. Z neho sa doslova drali von silikónové prsia. Miestami to dokonca vyzeralo tak, že ich speváčka neudrží pod kontrolou. Našťastie sa však žiadne faux pas nekonalo. No Dara Rolins výberom outitu opäť potvrdila, že rada a často vyhľadáva vyzývavé oblečenie, ktoré z nej robí zvodnú dračicu. „Viem, čo robiť, keď treba nahnať prsia do výstrihu,“ netají sa záľubou v provokácii speváčka. 

Narodeninová párty Casina
Zobraziť galériu (21)
 (Zdroj: Foto: Ján Zemiar)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu