Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Sexbomba z Trnavy boduje vo svete: Ďalší úspech v súťaži krásy!

Michaela Gašparovičová uspela na ďalšej medzinárodnej súťaži krásy. Zobraziť galériu (6)
Michaela Gašparovičová uspela na ďalšej medzinárodnej súťaži krásy.

BRATISLAVA – Znovu zažiarila! Trnavčanka Michaela Gašparovičová(19), ktorá koncom minulého roka bodovala na súťaži krásy Miss Globe 2011 ziskom titulu I. vicemiss, má po uplynulom víkende na konte ďalší triumf. Členovia inej medzinárodnej súťaže ocenili blondínkin pôvab. Zverenkyňa Jozefa Oklamčáka (54) sa teda môže pýšiť ďalším úspechom!

Keď sa koncom novembra vrátila Michaela Gašparovičová zo súťaže Miss Globe 2011, domov priniesla "striebro" v podobe druhej priečky. Celkové víťazstvo jej ušlo len o chlp. Počas uplynulého víkendu sa jej ale v inej súťaži krásy podarilo dokázať, že jej do rúk patrí zlato.

Rodáčka z Trnavy zvíťazila v súťaži World League Beauty and Fashion, ktorá sa konala v tureckom Bodrume. Svojou krásou porazila Bielorusku Lyubu Yakovinu, ktorá sa pýši titulom I. vicemiss Intercontinental.

Členom poroty bol aj Jozef Oklamčák. Ten je z úspechu svojej zverenkyne nadšený. „Po pol roku som si opäť mohol pripáliť veľkú kubánsku cigaru na počesť úspechu slovenskej krásy vo svete,“ poznamenal na adresu toho odborník. „Mám nos na to, kde koho delegovať, aby sme získali zlato, teda víťazstvo,“ uzavrel spokojne. Michaela okrem hlavného titulu získala aj jeden menší – World Top Fashion.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu