Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Barbara po víkende s Kollárom: Už sa pretŕča v nových topánočkách... aj s 600 € cenovkou!

Barbara sa popýšila novými topánočkami. Od samého nadšenia si z nich zabudla odlepiť cenovku. Zobraziť galériu (7)
Barbara sa popýšila novými topánočkami. Od samého nadšenia si z nich zabudla odlepiť cenovku.

BRATISLAVA – Pochválila sa! Ako sme vás včera na topkách informovali, Boris Kollár (46) si vraj uplynulý víkend užil v spoločnosti milenky Barbary Bátorovej (21). Už v pondelok sa ale prezentoval ako vzorný partner tehotnej Andrey Heringhovej (31). Kým si podnikateľ plnil rodinné povinnosti, mladá tmavovláska sa promenádovala po nábreží Dunaja v nových topánočkách. Išlo o naozaj luxusný kúsok. Dôkazom je cenovka na podrážke, ktorú si slečna zabudla od samej radosti odlepiť!

Barbara Bátorová sa s Borisom Kollárom zaplietla v lete minulého roka. Po tom, čo sa objavili informácie, že sa živí ako luxusná spoločníčka, s ňou podnikateľ na čas prerušil kontakty. Najnovšie to ale vyzerá tak, že Boris sa svojej slabosti pre silikónovú krásku nedokáže vzdať. Mal s ňou stráviť aj uplynulý víkend na Donovaloch.

V utorok sme síce Bátorovú pristihli kávičkovať na nábreží Dunaja bez podnikateľa, no zato v úplne novučičkých topánkach. Zatiaľ čo pozornosť okoloidúcich pánov pútala tmavovláska najmä hlbokým výstrihom, dámy zaujali predovšetkým spomínané značkové sandáliky.

Hoci bola Barbara nahodená od hlavy až po päty, trapasu sa nevyhla. Na podrážkach totiž už z diaľky „svietili“ cenovky. Ako vidno, luxusná obuv stála necelých 600 eur. Či jej topánky kúpil Kollár, nevieme. O Borisovi je však veľmi dobre známe, že "svoje" ženy rád rozveseľuje drahými darčekmi z dielní prestížnych módnych domov...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu