Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Haberova žena Peštová prekvapila: Vrece a háčkovaný top!

Daniela Peštová na tlačovej konferencii. Zobraziť galériu (7)
Daniela Peštová na tlačovej konferencii.

BRATISLAVA – Iná ako ostatné! Svetová topmodelka a manželka slovenského speváka Paľa Haberu (49) Daniela Peštová (41) sa v stredu doobeda objavila v Bratislave. Prišla predstaviť nový kozmetický produkt, ktorého je tvárou. Prítomní hostia očakávali tip-top nahodenú krásku, no tá sklamala. Ako sama poznamenala, navliekla sa do vreca.

Návrat do minulosti! Tak pôsobil celkový look, v ktorom sa objavila svetoznáma modelka Daniela Peštová na tlačovej konferencii istej kozmetickej firmy. Krásna manželka speváka Paľa Haberu prekvapila hostí oblečením, ktoré by si zrejme na seba nedal len tak hocikto. V širokej sukni à la 50. roky, háčkovanom tope a v extrémne vysokých topánkach rozhodne zaujala.

No hoci takto vynikli jej ženské krivky, najmä tenký driek, nie každému bol jej outfit po chuti. Ona sama dokonca svoju sukňu jemne skritizovala. Pri narážke na jej štíhlu postavu, totiž poznamenala: „To vidíte aj cez to vrece?“ Aj keď ide nepochybne o značkový kúsok, je otázne, prečo si ho potom Daniela vlastne obliekala.

Peštová sa nahodila do takéhoto outfitu.
Zobraziť galériu (7)
Peštová sa nahodila do takéhoto outfitu.

Aké triky na krásu má Daniela Peštová?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu