Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Gay svadba z Modrého z neba: Rozvod po roku kvôli nevere!

Gay svadba z Modrého z neba. Dvojica sa po roku rozvádza. Zobraziť galériu (4)
Gay svadba z Modrého z neba. Dvojica sa po roku rozvádza.

BRATISLAVA – Láske je koniec! V decembri 2010 odvysielala Markíza v relácii Modré z neba svadbu dvoch homosexuálov Milana Komadu a Věroslava Bardouna. Muži sa brali na hrade Karlštejn v Čechách. Ako však najnovšie vysvitlo, televízna šou a splnený sen v podobe rozprávkového obradu nezabezpečil dvojici šťastný vzťah. Práve naopak - partneri sa rozišli. Vraj v tom bola nevera.

V relácii Modré z neba ste mohli pred viac ako rokom vidieť honosnú svadbu dvoch mužov, ktorí snívali o uzavretí registrovaného partnerstva. Keďže tento zákon u nás neplatí, sobáš sa konal v Čechách na hrade Karlštejn. Obaja páni boli pred kamerami šťastní a stále vysmiati. Veď komu by sa nepáčilo mať takto pompézne okorenený zásadný životný krok. 

V súčasnosti však už dvojica nemá dôvod na úsmev. Topky.sk zistili, že prvý česko-slovenský gay pár Milan a Věrda sa po viac ako ročnom zväzku rozvádza. „Rozprávka sa skončila. Môže za to predovšetkým Věrdova dlhodobá nevera. Žiadosť o rozvod podal Milan Komada. Jeho partner mu potom začal robiť problémy,“ tvrdí náš zdroj blízky dvojici. Snažili sme sa preto skontaktovať aj s Komadom. Celý deň mal však vypnutý telefón. Nakoniec nám odpísal prostredníctvom sociálnej siete. „Hľadám pána dokonalého,“  reagoval Milan, čím nepriamo potvrdil, že so svojím partnerom už pár netvorí. Na ďalšie otázky ohľadne rozvodu sa však odmietol vyjadriť.

Informátor topiek sa v súvislosti so zväzkom dokonca domnieva, že išlo o fingovaný sobáš. Obom aktérom vraj Markíza za účinkovanie v Modrom z neba zaplatila, pretože si vedenie televízie sľubovalo od kontroverzného príbehu veľký divácky ohlas. V Záhorskej Bystrici však takéto špekulácie popierajú. „Žiadne peniaze nedostali. Splnil sa im iba sen v podobe svadby prostredníctvom Modrého z neba,“ vyvrátila dohady PR manažérka Miroslava Labašová.

Tip: Pozrite si Modré z neba. Čas vysielania nájdete na stránke telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu