Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Vydatá Sklovská: Ďalšia žiadosť o ruku a hriešne drahé dary!

Vydatá Sklovská znovu prežila atmosféru žiadosti o ruku. Zobraziť galériu (6)
Vydatá Sklovská znovu prežila atmosféru žiadosti o ruku.

BRATISLAVA - Veľké prekvapenie! Sisa Sklovská (46) sa stala manželkou Juraja Lelkesa (60) takmer presne pred rokom - 15. januára. Pre tento vážny krok sa zaľúbenci rozhodli len po niekoľkých mesiacoch randenia. Teraz však speváčka nanovo prežila atmosféru spojenú so žiadosťou o ruku. Ako nám prezradila, s partnerom si túto romantickú chvíľu zopakovali. Samozrejme, so všetkou pompou.

Stále zaľúbená! Sisa Sklovská sa pod čepiec dostala až vo veku 45 rokov. Presne 15. januára 2011 si vzala šéfa istej poisťovne Juraja Lelkesa. A zdá sa, že ani jeden z nich tento krok neľutuje. Manžel totiž pre speváčku pripravil takú oslavu výročia, akoby svadba ešte ani neprebehla.

„Dostala som smaragdový prsteň s briliantmi. Bolo to, akoby ma znova požiadal o ruku. Boli sme na večeri v reštaurácii a tam vytiahol krabičku so šperkom,” prezradila nám Sisa o darčeku, ktorého cena sa mohla vyšplhať aj na niekoľko tisíc eur. K dokonalej ilúzii chýbalo snáď už len pokľaknutie k speváčkiným nohám. Napriek tomu si však môže byť tmavovláska istá, že jej muž ich svadbu myslel naozaj vážne.

Dozvedeli sme sa tiež to, aký darček dostal pán Lelkes. „Kúpila som mu knihu Ars Sacra, keďže je fanúšikom výtvarného umenia. Váži asi 13 kíl,” prezradila nám so smiechom speváčka, ktorá od uzavretia manželstva len žiari. Cena za toto prekvapenie sa tiež počíta v stovkách eur.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu