Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Bujné prsia a krátka sukňa: Zdenka Predná ako sexi kosť!

Zdenka Predná v sexi šatách odhalila nohy aj bujný dekolt. Zobraziť galériu (8)
Zdenka Predná v sexi šatách odhalila nohy aj bujný dekolt.

BRATISLAVA – Zažiarila! Zajtrajší večer na verejnoprávnej televízií patrí silvestrovskému vydaniu relácie Legendy popu. V programe vystúpi aj speváčka Zdenka Predná (27). Tá sa už počas nakrúcania postarala o menších rozruch. V provokujúcich šatách, ktoré vyzdvihli jej prednosti, bola totiž neskutočne sexi. Mnohí dokonca špekulovali o tom, že si brunetka dala spraviť silikóny.

Zdenka Predná sa už dlhšiu dobu oblieka podstatne ženskejšie, než bolo u nej v minulosti zvykom. Chlapčenský imidž z čias speváckej šou hodila za hlavu. Teraz u nej "fičia" krátke šaty a tiež elegantné kúsky. Príkladom môže byť aj outfit, v akom sa objavila na nakrúcaní silvestrovského vydania Legiend popu. Interpretka vystúpila v róbe, ktorá jej nesmierne pristala a podčiarkla jej ženskosť.

Speváčka na pódiu ukázala svoje nohy v krátkych šatách. Ich korzetový vršok sa postaral o to, že jej prsia pôsobili o čosi väčšie než obvykle. Ako nám Zdenka prezradila, viacerí si dokonca mysleli, že sa nechala chirurgicky vylepšiť. „Silikóny nemám, to je vyriešené,“ poznamenala s úsmevom interpretka.

Na adresu sviatočnej róby počúvala kráska samé pozitívne ohlasy. Nás zaujímalo tiež to, ako sa v nej cítila. „Priznám sa, že som ich zháňala na poslednú chvíľu. Pôvodne som mala pripravené iné. Cítila som sa  fajn, len sa mi o čosi ťažšie spievalo, keďže som bola natesno zošnurovaná,“ uzavrela tému Zdenka.  

Kde bude Zdenka Predná a ďalší na Silvestra?

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu