Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Herec Róbert Jakab: Teší sa na tradičnú večeru

Róbert Jakab Zobraziť galériu (3)
Róbert Jakab

BRATISLAVA - Slovenský herec Róbert Jakab sa ako malý chlapec na Vianoce vždy tešil predovšetkým pre darčeky. V súčasnosti sa však počas sviatkov nevie dočkať najmä tradičnej večere.

"Skutočne sa na ňu veľmi teším. Každý rok sme u babky v Čifároch, kde je tradičná, vždy rovnaká večera. Mávame mliečnu kapustnicu s hríbmi, potom kapra a predtým samozrejme oplátky s medom," opísal Jakab rodinné menu.

Herec, ktorý sa predstavil v seriáloch Panelák (2008), Mesto tieňov (2008), Kriminálka Staré Mesto (2010), Dr. Ludsky (2010) či snímke Bratislavafilm (2009), uviedol, že je pre neho veľmi dôležité, aby si počas sviatkov oddýchol. "Väčšinou vypínam okolo 22. decembra. Idem domov za rodinou, som spolu s priateľkou a začínajú moje vianočno-silvestrovské pobyty. Až do začiatku roka relaxujem, Silvester som zatiaľ pracovný nemal. Podľa mňa je v dnešnej dobe dôležité vypnúť. V súčasnosti infarktujú 30-roční ľudia a preto je potrebné uvedomiť si dôležitosť relaxácie," povedal 35-ročný nitriansky rodák, ktorý je známy aj z televíznej relácie Partička (2009).

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu