Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Škandalózne zábery: Nahý futbalista Šebo pripútaný k posteli!

Nahý Filip Šebo s putami. Zobraziť galériu (4)
Nahý Filip Šebo s putami.

BRATISLAVA - Nepríjemné prebudenie! Topky.sk získali zaujímavé zábery. Je na nich futbalista Filip Šebo (27), ktorý evidentne poriadne prehýril noc. Mladý športovec sa potom nestačil čudovať, keď zistil, že jeho zápästie zdobia plyšové putá.

Prísne tajné! Topkám sa podarilo získať zábery, s akými sa nikto rád nechváli. A už vôbec nie známe osobnosti. Snímky zobrazujú Filipa Šeba, ktorý sa nahý prebudí v posteli a len pomaly sa spamätáva z udalostí predchádzajúcej noci. To však nie je všetko! Futbalista je totiž k stene pripútaný plyšovými putami.

Keď sme od neho chceli zistiť viac, nedvíhal svoj mobilný telefón. Neskôr sa nám však podarilo vypátrať pôvod fotografií. Ide o snímky, ktoré unikli z Markízy. Práve táto televízia oslovila Šeba v rámci prípravy na prenos Športovec roka. Na rozdiel od kolegu Vladimíra Weissa mladšieho teda nespadol do osídel nejakých podvodníkov v reálnom živote, iba pred kamerami.

Preto sme sa športovca pokúsili znovu kontaktovať prostredníctvom esemes správy. Dozvedeli sme sa, že je v zahraničí, na položené otázky však neodpovedal. „Tak toto nie je dôležité,” napísal nám. Rovnako bola na podrobnosti skúpa aj televízia.

Markíza pointu spotu zatiaľ tají. „Táto originálna dokrútka je prekvapením pre divákov galavečera,” povedal nám stroho Branislav Šanta z PR oddelenia. Podľa našich zistení ale futbalista nemal so svojou úlohou ani najmenší problém. Stav po prežúrovanej noci a prekvapenie z pút zahral tak verne, že sa klapka nemusela ani opakovať. Dokonca vraj bol pri nakrúcaní reálne nahý. Možno teda v ukáže aj niečo zo svojho tela...

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu