Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Bartošová u psychológa: Bitka, vyhrážky a zásah polície!

Iveta Bartošová a jej milenec Josef Rychtář. Zobraziť galériu (4)
Iveta Bartošová a jej milenec Josef Rychtář.

PRAHA – Praskli mu nervy! Iveta Bartošová (45) sa včera popoludní znovu postarala o poriadny rozruch. Príčinou bolo grobianske vyčíňanie jej milenca Josefa Rychtářa (53), ktorý robil speváčke spoločnosť na návšteve u psychológa. Blondínkin ochranca sa vytočil do nepríčetnosti kvôli tomu, že ich tam čakali fotoreportéri českého bulvárneho denníku Aha!

Milenec Ivety Bartošovej rozhodne nepatrí k mužom s vyberanými spôsobmi. Dokázal to aj počas speváčkinej návštevy u psychológa. Rychtář totiž nezniesol záujem médií o jeho polovičku a drsne napadol prítomného fotografa.

Okrem toho, že speváčkin bodyguard na reportéra zaútočil, nešetril ani hrozbami. „Kričal, že mi rozmláti hubu a rozkope vybavenie aj auto. Dokonca hulákal, že si počká, až budem niekde bez svedkov a potom si to so mnou vybaví,“ prezradil muž, ktorý nakoniec  hľadal pomoc u mužov zákona. Ani v ich prítomnosti sa však rozčúlený Rychtář nevedel ovládať.  „Kričal aj na nich. Vôbec sa ho nedalo zastaviť,“ dodal fotograf.  

Bartošová strávila u odborníka viac ako dve hodiny. Už dlhšiu dobu ju totiž trápia psychické problémy. Vyčíňanie milenca však k jej duševnej pohode určite neprispeje. A možno psychológ dohováral aj Rychtářovi, aby sa v budúcnosti agresívnemu správaniu radšej vyhol.  

Milenec Ivety Bartošovej - Josef Richtář sa postaral o rozruch. Počas speváčkinej návštevy u psychológa musela zasahovať polícia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu