Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Kronerová o súkromí: Vzťah s mladším neodsudzujem!

Zuzana Kronerová na raute po slávnostnej premiére. Zobraziť galériu (8)
Zuzana Kronerová na raute po slávnostnej premiére.

BRATISLAVA - Je na mladších?! Herečka Zuzana Kronerová (59), ktorá stvárnila jednu z hlavných postáv v novom českom filme Perfect days, nám po včerajšej premiére prezradila, ako sa jej nakrúcalo a čo všetko má spoločné so svojou rolou.

Na včerajšej premiére novej českej komédie Perfect days sa okrem hlavnej hrdinky Ivany Chýlkovej objavil aj český fešák Vojta Kotekt. Ten je známy najmä zo Snowboarďákov. Nechýbala však ani populárna slovenská herečka Zuzana Kronerová. Tú sme tesne po slávnostnom uvedení filmu vyspovedali. „Nakrúcalo sa mi krásne, hoci to boli únavné noci. Keď sme už nevládali, použili sme humor, aby sme vydržali,“ prezradila so smiechom.

Zaujímalo nás, čo hovorí na film, ktorého dej sa točí okolo štyridsaťštyriročnej osamelej ženy túžiacej po umelom oplodnení. Kronerová stvárňuje jej matku, ktorá s týmto rozhodnutím nesúhlasí.  „Film sa mi zdá byť veľmi pekný, nie je to len taká bohapustá komédia, ale sú tam aj citlivé veci. Tá žena má úspech v práci, no v súkromí je nešťastná. V živote sa stávajú také neuveriteľné veci, že aj tento film môže byť pravdivý,povedala. 

Keby sa podobná situácia stala Kronerovej v skutočnosti, umelé oplodnenie by brala ako poslednú možnosť. „Citlivo by som zisťovala, či je to jediný spôsob, ako môže byť šťastná. Mám pocit, že by som jej v tom nebránila. No nie je to ľahké ostať s dieťaťom sama.  Takže v tomto s filmovou mamou súhlasím, snažila by som sa to dcére vyhovoriť,“ zhodnotila Zuzana, ktorá  nám prezradila aj to, že si vie predstaviť vzťah s oveľa mladším mužom.

„Momentálne o tom síce neuvažujem, lebo som veľmi spokojná so svojím manželom, ktorý je odo mňa o trošku mladší, ale nie až o toľko. No verím, že môže existovať úprimná láska aj s dvadsaťročným vekovým rozdielom. Otázka je, ako dlho to vydrží. Ale keď to stojí za to, vôbec to neodsudzujem,“ uzavrela herečka.

Foto: paparaci.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu