Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Záhadná Čírová: Zakryté oči, odhalené nohy!

Mária Čírová sa na krste svojho albumu postarala nielen o príjemný hudobný, ale aj o vizuálny zážitok. Zobraziť galériu (8)
Mária Čírová sa na krste svojho albumu postarala nielen o príjemný hudobný, ale aj o vizuálny zážitok.

BRATISLAVA – V utorok večer sa v jednej z bratislavských reštaurácií konal krst najnovšieho albumu speváčky Márie Čírovej (22). Interpretku prišlo podporiť viacero známych tvárí. Zvodná blondínka si pri tejto príležitosti pripravila celkom netradičné vystúpenie. Počas spievania totiž zhadzovala jednotlivé kúsky svojho kostýmu.

Mária sa na krste predviedla v čiernych šatách s tylovou vlečkou, v ktorých vynikli jej štíhle nohy.  Pozornosť prítomných hostí však upútala aj speváčkina tvár. Blondínka mala totiž na začiatku vystúpenia schované oči pod kúskom látky.

„Nepotrebujeme vidieť, keď cítime, keď máme okolo seba ľudí, priateľov, fanúšikov a rodinu, ktorí nám pomáhajú dostať sa tam, kde túžime,“ vysvetlila podstatu zakrytého zraku Čírová.

Mladá speváčka si za krstné mamy albumu vybrala sestry Tamaru a Barbaru Heribanové.  „Sme dlhoročné priateľky, ony sú ako toto cédečko. Sú mladé, cieľavedomé a optimistické. Všetko, čo dokázali, čím sú, je aj preto, že to všetko mali na dosah a využili to,“ povedala o svojom výbere blondínka.

Čírovej najnovší album sa krstil pieskom.  Podporiť ju prišlo viacero kolegov z hudobnej brandže. Nechýbali speváčky Zuzana Smatanová a Zdenka Predná, či mužskí interpreti Peter Cmorik, Tomáš Bezdeda a Andy Ďurica.

Viac o tom, ako najnovší album Márie Čírovej vznikal, nájdete TU.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu