Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Milenci Gáborík a Surovcová: Pavol Demitra zomrel, sme zdrvení!

Milenci Gáborík a Surovcová sú zdrvení zo smrti Demitru! Zobraziť galériu (18)
Milenci Gáborík a Surovcová sú zdrvení zo smrti Demitru!

BRATISLAVA – Nemôžu tomu uveriť! Jeden z našich najlepších útočníkov Pavol Demitra (†36) zahynul včera pri leteckom nešťastní. Zomreli takmer všetci jeho tímoví kolegovia z klubu Lokomotiv Jaroslavľ. Smutná správa zasiahla celé Slovensko, no predovšetkým hokejistovu rodinu a priateľov. Jedným z jeho najbližších bol aj útočník New York Rangers Marián Gáborík (29), ktorý tvorí pár s tanečnicou Ivanou Surovcovou (25). Mladú krásku sme včera stretli na akcii kozmetickej spoločnosti a zisťovali sme, ako túto správu nesie ona a jej polovička.

Letecká tragédia, ktorá sa odohrala v stredu o 16-tej hodine v ruskom meste Jaroslavľ, šokovala takmer celý svet. Zahynulo pri nej 43 osôb. Prakticky celé hokejové mužstvo tímu Lokomotiv Jaroslavľ. Medzi zosnulými je aj slovenský kapitán Pavol Demitra.

Slzy smútku sa tisnú do očí všetkým Slovákom a fanúšikom hokeja na celom svete. No najmä jeho rodine a blízkym. Jedným z Demitrových najlepších priateľov bol aj útočník Marián Gáborik. Trenčianske dvojičky, ako ich volali počas niekdajšieho pôsobenia v NHL v klube Minnesota Wild, si rozumeli nielen na ľade, ale aj v súkromí. Bok po boku sa ocitli aj v slovenskej reprezentácii. Z ich gólov sa tešilo celé Slovensko. 

Nečudo, že smrti Demitru mnohí stále nemôžu uveriť. Napríklad ani Marián Gáborík a jeho priateľka  -tanečnica Ivana Surovcová. Tú sme stretli včera na spoločenskej akcii, ktorá sa konala pri príležitosti prezentácie nového parfumu. Ivana sa podujatia zúčastnila z dôvodu, aby prišla na iné myšlienky.

Zaujímalo nás, ako sa cíti nielen ona, ale predovšetkým jej polovička. „Je to taká chúlostivá záležitosť. Samozrejme, všetkých nás to zarmútilo a moc sa o tom nechcem rozprávať. Je to diskrétne,“ smutne odvetila blondínka. Tá na akciu dorazila bez svojho partnera, Marián je už odcestovaný za veľkou mlákou.

„To, čo sa stalo, je hrozná tragédia. Slová nevedia vyjadriť, čo cítim. Paľo bol jeden z mojich najlepších kamarátov, vo veľa veciach mi pomohol, či už na ľade, alebo mimo neho. Veľa sme si toho spolu užili. Stále nemôžem uveriť, že ho už nikdy neuvidím. Chcem poslať najúprimnejšiu sústrasť manželke Majke, deťom Zarke a Lucasovi a jeho rodičom i celej rodine," povedal zarmútený Gáborík.

Sledujte TOPKY TV: Čo prežívajú Surovcová a Gáborík po strašnej správe o smrti Demitru?

Surovcova_tragedia

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu