Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Desivé leto Mázikovej: Autonehoda i nečakané úmrtie!

Eva Máziková prežila nešťastné chvíle. Zobraziť galériu (6)
Eva Máziková prežila nešťastné chvíle.

BRATISLAVA – Prežila krušné chvíle! Speváčka Eva Máziková (61) sa počas tohto leta spolu s manželom vybrala opäť k moru. Namierili si to ako každoročne do Talianska, kde kotví ich loď. Namiesto pokojnej dovolenky však zažili hneď v prvý deň pobytu poriadnu drámu!

Takto si to nepredstavovala! Eva, ktorá naposledy hviezdila v Let´s Dance 4, si spolu s manželom naplánovala príjemnú letnú dovolenku v Taliansku. „Chodíme tam pravidelne, máme radi túto krajinu. Vyhovuje nám ich mentalita, jedlo i počasie,” uviedla pozitíva svojej zamilovanej destinácie Máziková.

Tento rok však cestou za oddychom zažila poriadne krušné chvíle. „Na našej trase do Talianska sa na diaľnici stala ťažká nehoda. My sme boli prví, ktorí boli na mieste pri havarovanom aute,“ opísala drámu speváčka. Tá na vzniknutú situáciu reagovala s chladnou hlavou. Účastníkom havárie okamžite poskytla prvú pomoc.

„Zavolali sme sanitku a vytiahli sme deti z auta. Musím povedať, že ešte dnes mám tento obraz pred očami,“ smutne skonštatovala Máziková. „Ale to je život a realita. Preto ži každý deň intenzívne, ako keby bol posledný,“ dodala.

To však nebolo všetko, čo energickú speváčku v lete priviedlo k slzám. Po dlhých rokoch spoločného života  stratila jedného „člena rodiny“. „Presne 19. júna nám zomrela naša 25-ročná mačka. To ma dojalo.  Toľko rokov nám robila radosť. Jednoducho zaspala navždy,“ povedala nám k smutnej udalosti Máziková.

Kvôli týmto nepríjemným chvíľam sa jej manžel Peter snažil dovolenku čo najviac vylepšiť.  Medzi jej najkrajšie zážitky tak patrí oslava v luxusnej reštaurácii nachádzajúcej sa na vode. „Po večeri sa zrazu spustil ohňostroj, ktorý pre mňa pripravil Peter. Úplne ma to dojalo. Nikdy na to nezabudnem,“ uzavrela Máziková, ktorá si spolu s partnerom užíva leto plnými dúškami. Dokonca ich čaká ešte jedna cesta za relaxom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu