Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Superstaristka Balúchová: Zbalila tohto krásavca!

Nový pár! Barbora Balúchová a jej Anton. Zobraziť galériu (11)
Nový pár! Barbora Balúchová a jej Anton.

BRATISLAVA - Už nie je sama! Bývalá superstaristka Barbora Balúchová (23) je opäť zadaná. Topky.sk zistili, že speváčka sa už pár mesiacov objavuje po boku nového muža. Jej srdce si získal sympatický športovec Anton!

Mladá speváčka, ktorá sa zviditeľnila vďaka šou Superstar 2, sa už z nevydareného vzťahu s hokejistom Dušanom Pašekom mladším spamätala. Topky.sk zistlili, že po viac ako roku samoty, má už nejaký ten čas blondínka novú známosť. „Barbora je už dva mesiace zadaná. Párik tvorí so sympatickým športovcom. Majú sa veľmi radi, je im spolu dobre a vyzerajú, že sú šťastní,“ prezradil nám dobre informovaný zdroj blízky dvojici.

V súvislosti s Barborinou novou láskou nás zaujímalo, aký muž si získal jej srdce. „Volá sa Anton a má zhruba 24 rokov. Je to hráč amerického futbalu. Teraz mal rok pauzu, ale opäť sa chce tomuto športu venovať,“ odvetil nám zdroj.

A čo na svoj nový objav hovorí Barbora? „Prepáčte, ale nechcem sa k tomu vyjadrovať,“ stroho odvetila Balúchová, ktorá svoje súkromie nechcela viac komentovať. Ako sa zdá, vzťah speváčky a športovca je iba na začiatku, a tak to chce ešte čas, kým sa sympatický párik ukáže spolu aj na verejnosti.

Akú má predstavu Barbora o svadbe? Dozviete sa TU

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu