Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Mukatado má nový singel, kapela chystá druhý album!

Mukatado Zobraziť galériu (2)
Mukatado

BRATISLAVA - Banskobystrická skupina Mukatado prichádza s novým singlom, ktorý je zároveň predzvesťou ich druhého albumu. V exkluzívnej premiére si ho vypočujte na www.topky.sk!

Pesničku s názvom "RAMP UP LOVE" nahrávali vo svojom domácom nahrávacom štúdiu PJ SOUND STUDIO. Producentsky sa na skladbe spolu s Peťom Dobríkom z kapely MUKATADO  podieľali aj známi producenti Martin Hudák a Vladimír "Randy" Gnepa. Anglický text napísala speváčkina sestra - Lenka Mackaničová.

K nahrávaniu si kapela pozvala aj ďalšieho exkluzívneho hosťa, na bicích nástrojoch sa predstavil známy bubeník Martin Valihora.

"Na pesničku "RAMP UP LOVE" sme mali veľmi dobré reakcie u našich známych a fanúšikov, ktorým sme ju poskytli ešte ako demoverziu. Preto sme sa rozhodli, že ju profesionálne vyprodukujeme a ponúkneme rádiám ako náš nový singel. Uvidíme, aké bude mať ďalšie ohlasy, ale my sa z nej veľmi tešíme, " prezradila speváčka Janka Kozáková. "Okrem tejto skladby pripravujeme aj ďalšie, na jeseň by sme radi vydali náš druhý album," dodala Janka na záver.

Kapelu môžete aj toto leto vidieť na koncertných pódiách,  najbližšie odohrajú koncert v sobotu, 6. augusta, na festivale vo Valčianskej doline.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu