Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Hasprová (38) sa vyzliekla: Za tieto prsia sa nemusí hanbiť!

Katarína Hasprová sa na filmovom plátne vyzliekla po pätnástich rokoch. Zobraziť galériu (5)
Katarína Hasprová sa na filmovom plátne vyzliekla po pätnástich rokoch.

BRATISLAVA – Stále rovnako zmyselná! Herečka a speváčka Katarína Hasprová (38) svoje bujné prednosti odhalila na filmovom plátne už v minulosti. Najnovšie sa v plnej kráse predviedla aj v českom filme Czech Made Man. Tmavovláska v erotických scénach dokázala, že aj napriek pribúdajúcim rokom sa ešte má čím pochváliť!

Momenty nabité vášňou! Hoci Katarína Hasprová stvárnila v spomínanom filme vedľajšiu úlohu, divákov určite zaujala. Úlohy famme fatale  Dagmar sa zhostila so všetkým, čo k tomu patrí. Počas erotických scén sa predviedla v celej svojej kráse!

Niektoré z herečiek sa pri svojej práci občas nechajú zastúpiť dablérkami. Odhaľovanie intímnych partií totiž nemusí byť príjemné. Zaujímalo nás teda, či Katarína túto možnosť využila. „Hrala som to ja. Nebolo ľahké sa k tomu odhodlať. Režisér filmu ma však poprosil, aby som to spravila. Sľúbil mi, že to bude pekné a estetické,“ povedala nám k tomu tmavovláska.

Hoci táto skúsenosť nebola pre Hasprovú ničím novým, vyzerá to tak, že s pribúdajúcimi rokmi musela bojovať s nervozitou. Väčšina štábu preto z pľacu odišla a zostali tam len hlavní aktéri. „Nebolo to také jednoduché. Museli sme sa posilniť šampanským,“ poznamenala so smiechom Katarína.

Spomínané posteľné scény absolvovala tmavovláska s hereckým kolegom Janom Budařom. Keďže sa pri nakrúcaní tohto filmu stretli po prvýkrát, práca bola zrejme o čosi náročnejšia. „Aj keď sme sa zoznámili len tam, veľmi sme si rozumeli,“ prezradila na adresu herca, ktorý stvárnil hlavnú úlohu.

Katarína sa na filmovom plátne vyzliekla už aj v minulosti, a to pred viac ako pätnástimi rokmi. Vo filme Všetci ľudia budú bratia, ktorý režíroval jej otec, sa zhostila úlohy barovej tanečnice. V porovnaní s Czech Made Man sa na jej obnažené telo prizeralo oveľa viac pánov. Nuž, vyzerá to tak, že aj keď herečka na svojom pôvabe netratila, o jej odvahe sa to nedá povedať...

FOTO Herečka Katarína Hasprová sa už odhalila v minulosti. 

Katarína Hasprová.
Zobraziť galériu (5)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu