Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Beňová prekvapuje veľkým tetovaním!

Monika Flašíková - Beňová má záľubu v tetovaniach. Zobraziť galériu (5)
Monika Flašíková - Beňová má záľubu v tetovaniach.

BRATISLAVA – Podľahla módnym trendom! Europoslankyňa Monika Flašíková – Beňová (42) má očividne veľkú záľubu v tetovaniach. K dvom trvácnym kresbám jej totiž najnovšie pribudla tretia. Politička si svoje rameno ozdobila veľkým ornamentom!

Nemá dosť! Monika Flašíková – Beňová si pred pár dňami nedala ujsť premiéru filmu Nickyho rodina. Pri tej príležitosti si obliekla šaty, ktoré jej decentne odhaľovali ramená. Rafinovaný strih navyše upozornil na novú kresbu, ktorá sa jej vynímala na pravej ruke.

Ako nám Monika prezradila, tetovanie nie je trvácne, ale vodové. „Malo by to vydržať nejaké dva týždne. Ozajstné mám len dve tetovania. Vzadu na krku je to hebrejské vyznanie lásky a na pravom predlaktí mám budhistickú modlitbu,“ vysvetlila topkám europoslankyňa.

Zaujímalo nás teda, či plavovláska neuvažuje aj nad novou okrasou, ktorá by jej zostala navždy. „Rozmýšľala som nad tým. No doma sa to nestretlo s veľkým úspechom,“ priznala. Ako sme sa v súvislosti s tým dozvedeli, prekvapivo nenamietal jej manžel Fedor, ale skôr syn z prvého manželstva. „Povedal mi: ´Mama, teraz si chvíľku od toho oddýchni´,“ uzavrela so smiechom Monika.  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu