Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Rozvádzajúca sa Hurajová: Posledný klinec do manželskej rakvy!

Lucia Rózsa Hurajová nosila na ľavej ruke prsteň. Najnovšie však už túto jej ruku nezdobí žiadny šperk (fotografia vpravo). Zobraziť galériu (10)
Lucia Rózsa Hurajová nosila na ľavej ruke prsteň. Najnovšie však už túto jej ruku nezdobí žiadny šperk (fotografia vpravo).

BRATISLAVA – Rozchod ju zrejme veľmi netrápi! Pred pár dňami sme vás na topkách informovali, že manželstvo herečky Lucie Rózsa Hurajovej (32) a hudobníka Oskara Rózsu (36) je v troskách. Dvojica sa bude po troch rokoch rozvádzať. Najnovšie sa zdá, že brunetka hodila všetky starosti spojené so skrachovaným vzťahom za hlavu už aj symbolicky. Dala si dole obrúčku, čim definitívne svoj zväzok pochovala.

Vysmiata, opálená a oveľa krajšia! Tak vyzerala herečka Lucia Hurajová vo štvrtok na akcii v Slovenskej národnej galérii, kde sa konala módna šou. Na ňu dorazila iba pár hodín po tom, čo sa vrátila z dovolenky v zahraničí. „Bola týždeň v Izraeli spolu s kamarátkou,“ prezradil zdroj topiek. Ako sme sa dozvedeli, išla si tam oddýchnuť a načerpať sily.

Galéria: Módna prehliadka v Slovenskej národnej galérii.

Nečudo, veď si potrebovala utriediť myšlienky po tom, čo sa prevalila informácia o krachu jej manželstva s hudobným producentom Oskarom Rózsom. A zdá sa, že jej pobyt mimo Slovenska prospel. Na spomínanej módnej šou totiž pôsobila vyrovnaným a veselým dojmom.

Dokonca  sme si všimli, že Lucia nemá na ľavej ruke žiadnu obrúčku či prsteň. Hoci sa v médiách vyjadrila, že žiadosť o rozvod ešte s manželom nepodali, vyzerá to tak, že tento krok bude už len papierovou formalitou. Podľa Hurajovej slov však zostávajú s Oskarom kamaráti. To potvrdil aj on.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu