Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Markizáčka Šóošová: Klamstvá o tehotenstve!

Lenka Šóošová a Richard Raiman budú mať čoskoro dieťa. Zobraziť galériu (7)
Lenka Šóošová a Richard Raiman budú mať čoskoro dieťa.

BRATISLAVA – Vyšla s pravdou von! Moderátorka markizáckeho Telerána Lenka Šóošová (34) pol roka zaryto mlčala o svojom tehotenstve. Na otázky týkajúce sa tejto novinky reagovala podráždene, vyhýbavo, či dokonca popierala, že je v druhom stave. Brunetka však najnovšie prestala s tajnosťami a prezradila, z akého dôvodu vodila všetkých za nos!

Lenka Šóošová a jej partner Richard Raiman budú čoskoro rodičmi. Moderátorka túto informáciu konečne potvrdila. V rozhovore pre markizácky Reflex priznala, že je tehotná. Ukončila tak všetky dohady a špekulácie týkajúce sa tejto radostnej udalosti. V relácii tiež povedala dôvod, kvôli ktorému do poslednej chvíle zahmlievala, že čaká bábätko.

Lenka a jej partner sa dohodli, že tehotenstvo bude ich spoločným tajomstvom. „Ja som to chcela dať ocinovi ako dar na 70-tku. Riško zasa svojej mamine, ktorá vo februári odišla do Vancouveru. Malo to byť prekvapenie aj pre ňu,“ uviedla príčiny, prečo informácie o tom, že je v druhom stave, nechcela potvrdiť.

Do karát hral moderátorke aj fakt, že na jej štíhlej postave sa pribúdajúce kilogramy takmer vôbec neodrazili. „Keď poviem, že som tehotná, ľudia mi neveria. Že vraj, kde to bábo mám,“ poznamenala budúca mamička, ktorá je teraz v šiestom mesiaci a o šesť kíl ťažšia.   

Lenka mala podľa vlastných slov ešte jeden dôvod na to, aby o požehnanom stave mlčala. O jej tehotenstve sa začalo špekulovať v čase, keď zomrel jeden z jej najbližších kamarátov – vizážista Alex. „Prežívala som najväčší smútok,“ priznala brunetka. „Keď sa vám striedajú dve emócie – na jednej strane sa chcete z niečoho tešiť a priatelia vám gratulujú, na druhej strane vnútorne prežívate to, čo sa stalo. Bolo to ťažké obdobie,“ vyznala sa zo svojich pocitov.

V súčasnosti si televízna tvár materstvo užíva. No myšlienkou na samotný pôrod sa príliš nechce stresovať. „Veľmi sa toho bojím, preto nad tým zatiaľ nepremýšľam. Chcem si to poriadne vychutnať,“ uzavrela  Šóošová. Na záver tiež podotkla, že sa do manželstva nehrnie. S Richardom nechávajú teda otázku sobáša otvorenú.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu