Štvrtok30. máj 2024, meniny má Ferdinand, zajtra Petrana, Petronela, Nela

Konflikt na Táslerovom koncerte: Ivan na mňa zaútočil!

Ivan Tásler Zobraziť galériu (7)
Ivan Tásler

BRATISLAVA – Potýčka na koncerte! Ivan Tásler (31) absolvoval počas uplynulých dvoch mesiacov akustické turné po slovenských mestách. Topky.sk sa dozvedeli, že počas nedeľňajšieho vystúpenia v Spišskej Novej Vsi došlo k menšiemu incidentu. Fanúšik Róbert tvrdí, že na neho líder kapely IMT Smile zaútočil! Zisťovali sme, čo sa stalo a čo na obvinenie hovorí samotný spevák.

Do redakcie topiek nám prišiel mail, v ktorom fanúšik Róbert Repaský tvrdí, že na nedeľňajšom koncerte speváka Ivana Táslera v Spišskej Novej Vsi bol napadnutý lídrom kapely IMT Smile. Dôvodom fyzického kontaktu bol podľa jeho vyjadrení fakt, že sa zastal ďalších ľudí meškajúcich na koncert. 

Tí sa snažili dostať do preplnenej sály, no vraj im v tom spevák bránil. „Ivan položil gitaru a rozbehol sa smerom k nám. Nasilu zatváral pred ďalšími fanúšikmi dvere s tým, že už chce začať koncert,“ začal opisovanie incidentu Róbert a pokračoval: „Priateľsky som ho oslovil a poprosil ho, aby tých ľudí nechal vojsť. Reakcia Táslera ma nechala v nemom úžase, oboma rukami ma silno sotil do ramien so slovami ´To čo je, čo je!´. Na to som prekvapený a šokovaný zareagoval menším strkancom s otázkou ´Prečo do mňa strkáš?´“  

Ako ďalej fanúšik dodal, Ivan bol vraj dosť agresívny. Údajne sa musel medzi neho a interpreta postaviť brat a spolu s organizátorom zabrániť ďalším násilnostiam. Potom sa vraj Tásler vrátil na pódium a svojským spôsobom okomentoval celú situáciu.

Topky.sk, samozrejme, zisťovali, čo na fanúšikove obvinenie z napadnutia hovorí Ivan Tásler. Hoci sa nám s ním skontaktovať nepodarilo, na naše otázky reagoval jeho brat Miro. Ten akúkoľvek potýčku poprel, netajil však, že k menšiemu vyhroteniu situácie došlo.. „Ivan nikoho nenapadol. Kapela začala hrať s meškaním. Čakalo sa, dokedy sa všetci usadia. Hoci z pódia zišiel, celú situáciu neustále riešil v mikrofóne a vtipne ju komentoval. Do nikoho nevrazil a nikoho nevyhnal. Ľudia sa na tom zabávali. Nebol tam problém. Meškajúcich návštevníkov niekoľkokrát poprosil a vyzval ich, nech do sály nevstupujú počas piesne. Je to to neohľaduplné voči kapele, ale aj ostatným platiacim divákom,“ tvrdil Táslerov brat, ktorý sa vraj s dotyčným nespokojným účastníkom po koncerte dlho zhováral.

„Tvrdil mi, že je Ivanov veľký fanúšik, že sa tešili na koncert, že má jeho MP3 v mobile, a že nemali miesta na sedenie. Možno to bol problém. Ale organizátor zabezpečil o 22 miest viac, ako bolo predaných lístkov. Nemôžeme za to, že ľudia, si začnú sadať dozadu a vpredu ostanú voľné stoličky. A hlavne nemôžeme za to, že meškajú,“ uzavrel kauzu svojím pohľadom na vec Miro.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu