Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Bartošovej premiéra s mladým milencom: Aha, ako vyvádzali!

Iveta Bartošová sa v spoločnosti mladého milenca odviazala. Zobraziť galériu (7)
Iveta Bartošová sa v spoločnosti mladého milenca odviazala.

PRAHA – Boli stredobodom pozornosti! Iveta Bartošová (45) a jej o jedenásť rokov mladší milenec Domenico Achille Carmine Elia Martucci Marino della Torre (34) sa na nedávnej párty v centre Prahy poriadne odviazali. Bolo to vôbec prvýkrát, čo sa zamilovaná dvojica ruka v ruke ukázala na spoločenskej akcii. Speváčka a jej zajačik nešetrili vášnivými bozkami a intímnymi dotykmi!

Rozdávala úsmevy na všetky strany! Na nedávnej párty istého magazínu sa speváčka Iveta Bartošová usilovala dať všetkým prítomným najavo, že je opäť šťastná. Dôvodom jej radosti je mladý taliansky milenec, s ktorým oficiálne tvorí pár už viac ako mesiac. Zaľúbenci pred objektívom fotografa vyvádzali ako tínedžeri!

Bartošovej nový milenec sa v nedávnom rozhovore pre český denník Aha! netajil tým, že má speváčku úprimne rád. „Dosť som prežíval všetky jej problémy a strasti, ktoré jej život postavil do cesty. Veľmi mi záleží na tom, aby bola šťastná. Verím, že po mojom boku konečne  bude,“ povedal na adresu svojej partnerky.

Ako sa zdá, Domenico svoje slová myslel naozaj vážne. Na spomínanej párty sa Iveta neustále usmievala a svojho zajačika objímala. Ten jej pozornosť opätoval vášnivými bozkami a obdivnými pohľadmi. Nechajme sa prekvapiť, či im láska vydrží, aj keď opadne počiatočná zamilovanosť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu