Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Vondráčková (63) v minišatách: Ukázala zvráskavený krk a štíhle nohy!

Helena Vondráčková ukázala zvráskavený krk a štíhle nohy. Zobraziť galériu (7)
Helena Vondráčková ukázala zvráskavený krk a štíhle nohy.

BRATISLAVA – Na svoj vek vyzerá super, ale...! Česká speváčka Helena Vondráčková (63) sa dnes večer objaví v Adela Show, kde divákom poodhalí nielen časť svojho súkromia, ale aj chybičky krásy.

Vek nezastavíš! To si môžu hovoriť diváci, ktorí si dnes večer zapnú Adela Show, kam prijala pozvanie speváčka Helena Vondráčková. Tá dorazila na nakrúcanie v oranžových minišatách, v ktorých ukázala štíhle nohy. Za ne sa vzhľadom na svoj vek rozhodne nemusí hanbiť.

Treba však podotknúť, že hoci Helena o svoj zovňajšok dôkladne dbá a má na konte množstvo skrášľujúcich procedúr, s pribúdajúcimi rokmi sa, prirodzene, bojovať nedá. Plastiky totiž rokmi strácajú účinok a opäť sa hromadia nedostatky. Napríklad, keď si Helena sadla do kresla a šaty sa vyhrnuli vyššie ako blondínka plánovala, vykukla spod nich celulitída.

Neprehliadnuteľné sú aj vrásky na tvári a na krku. Zdá sa však, že hoci má Vondráčková už po 60-tke, stále sa cíti mlado a z nedostatkov si takú ťažkú hlavu nerobí. Veď ako inak si vysvetliť, že si na seba bez problémov navlečie vyzývavý outfit s hlbokým výstrihom.  

Vondráčková, Adela Show, chybičky
Zobraziť galériu (7)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu