Piatok14. jún 2024, meniny má Vasil, zajtra Vít

Mendrejová má konkurenciu: Táto kráska jej šliape na päty!

Soňa Skoncová a Denisa Mendrejová Zobraziť galériu (7)
Soňa Skoncová a Denisa Mendrejová

BRATISLAVA – Súboj modeliek! Miss Universe SR 2009 Denisa Mendrejová (24) už niekoľko mesiacov pracuje ako moderátorka Fashion TV spolu s českou kolegyňou Nikol Moravcovou (23). Do tímu však najnovšie pribudli ďalšie krásky - frajerka Leoša Mareša Hana Svobodová (22) a vicemiss Slovensko z roku 2009 Soňa Skoncová (24). Nebojí sa niekdajšia víťazka súťaže krásy takejto konkurencie?!

Veľký boj s trémou... Tak vyzeral prvý moderátorský večer bývalej finalistky miss Sone Skoncovej. Tmavovlasá kráska sa totiž nedávno stala novou posilou obľúbenej módnej televízie Fashion TV. Vždy som si myslela, že stáť s mikrofónom a klásť otázky nemôže byť ťažké... Keď som v ten večer  mala urobiť svoj prvý vstup, nebolo mi všetko jedno - nútený úsmev, hrdlo zovreté, nohy roztrasené,“ priznala sa pred pár dňami na svojom novom blogu kráska.

Po prvom rozhovore sa však tréma našťastie stratila. „Práca sa mi zapáčila. Je to pre mňa výzva. Ja som dosť výrečná, tak snáď mi to pôjde. Hoci som mala pri prvom rozhovore s Filipom Tůmom nervy, potom to zo mňa opadlo. Som šťastná a práca ma teší,“ povedala pre topky.sk Skoncová.

Jej „konkurentkami” sú tiež modelky: Denisa Mendrejová a Nikol Moravcová, ktoré  od 15. marca spoločne moderujú novú šoubiznisovú reláciu Fashion Vip. Tá mapuje tie najprestížnejšie akcie v Čechách, na Slovensku, ale aj inde v Európe.  

Soninou českou kolegyňou bude priateľka známeho moderátora Leoša Mareša Hana Svobodová. „O pár dní mám s Hankou točiť zvučku. Teraz vytvorili duo tmavovlások, keďže Denisa a Nikol sú blondínky,“ povedala modelka, ktorá sa s ostatnými moderátorkami príliš nepozná.

Topky.sk sa snažili zistiť, čo na novú posilu hovorí Denisa Mendrejová. „Konkurencie sa nebojím, ale toto nie je súťaž. Sme kolegyne, a tak to beriem. Tých akcií je čoraz viac a myslím si, že je dobré, keď sme dve, aspoň sa môžeme prestriedať, tvrdí blondínka.  Nechajme sa prekvapiť, či sa dievčatá budú podporovať, alebo sa budú, naopak, časom snažiť jedna druhú tromfnúť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu