Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Nudná Vondráčková: Helena, toto je už staré!

Helena Vondráčková si obliekla minišaty na nedávny koncert, no oslňovala v nich aj uplynulú nedeľu. Zobraziť galériu (4)
Helena Vondráčková si obliekla minišaty na nedávny koncert, no oslňovala v nich aj uplynulú nedeľu.

PRAHA – Helena Vodndráčková (63) sa aj napriek svojmu veku môže pochváliť dobrou figúrou. Potvrdila to aj počas nedeľného vystúpenia v Česko Slovenskej SuperStar, kde bola čestným hosťom. Speváčka si pri tej príležitosti obliekla minišaty, v ktorých vynikli jej krivky. Ako sme si však všimli, tento outfit patrí k jej obľúbeným. Prevetrala ho už na niekoľkých akciách.

Helena Vondráčková koncom týždňa poctila svojou prítomnosťou tohtoročných finalistov Česko Slovenskej SuperStar. Okrem toho, že hodnotila ich výkony, aj ona sama na pódiu zaspievala. 

Diváci sa tak mohli presvedčiť, že umelkyňa je v tej najlepšej forme. Popri speve zvládala aj tanečné kreácie.  Od tanca ju neodradili ani čižmy na vysokých opätkoch a šaty s krátkou sukňou. Aj keď bol tento outfit zrejme pohodlný, na Helene sme ho nevideli prvýkrát.

Spomínané oblečenie totiž stálica českej hudobnej scény vytiahla zo šatníka napríklad aj pri príležitosti nedávneho koncertu. Koncom roka v ňom vítala svojich fanúšikov v pražskej Lucerne. Vtedy im však okrem spevu ponúkla aj menšiu módnu prehliadku. Počas večera totiž vystriedala štyri rôzne outfity. Všetky mali spoločné to, že dĺžka sukne siahala nad kolená. Po tejto nedeli je však jasné, v ktorých šatách sa speváčka cíti najlepšie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu