Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Sviatok je vtedy, keď si ho spravíte!

PR článok Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: Vitis)

Vytriedili ste si šatník podľa hesla „čo som nemal rok na sebe, ide preč?“ Zostali vám tam dvoje tepláky, župan, či denné a nočné pyžamo? S tým musíte rýchlo niečo spraviť!

Keď si už iba matne spomínate na prípravy a pocit vzrušenia, ktorý sa spája s očakávaním romantickej večere v dobrom podniku s človekom, s ktorým si vždy máte čo povedať, je načase obnoviť si ho. Nový vietor do plachiet potrebujeme všetci a začať sa dá pomerne jednoducho. Veď šmrnc a štýl nie je zakázaný ani v časoch, ktoré spoločenskému život príliš neprajú.

Máte chuť na Áziu, Indiu, Taliansko? Niečo zdravé, či viac experimentálne a hravé? Alebo vám k dokonalému pocitu šťastia postačí s láskou uvarená obľúbená pochúťka? Nezáleží na tom, či si svoju večeru pripravíte svojpomocne, alebo sa spoľahnete na veľmi dobre fungujúcu sieť donášok. Podstatné totiž nie je ČO budete jesť, ale ako.

Dress code – festive!

Je to výzva! Po roku strávenom v domácom, nanajvýš športovom oblečení je čas na vyššie méty. Keď váš šatník prvý krát v histórii zažíva situáciu „mám čo na seba, ale nemám si to kam obliecť,“ odporúčame siahnuť presne po tých kúskoch, v ktorých ste plánovali zažiariť počas špeciálnych príležitostí. Verte, že šaty nerobia len človeka, ale aj pocit. A ten váš bude pri slávnostne prestretom stole – hoci aj doma úplne iný, ako s tanierom na gauči v „covid casual.“

Sviatok je vtedy, keď
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Vitis)

Ako na to?

  • Pošlite tomu, s kým chcete večerať pozvánku. Oficiálne. Mailom, mobilom J
  • Pripravte menu. Či ho navaríte, alebo si ho necháte doniesť je na vás.
  • Dajte chladiť biely suchý Müller Thurgau VITIS
  • Keď nie ste na Müllera, skúste  Rizling Rýnsky alebo Vlašský, nesklamú vás.
  • Prestrite stôl.
  • Oblečte sa do gala.
  • Zažnite sviečky.
  • Otvorte fľašu vína a...
  • Vychutnávajte.

Sviatok je vtedy, keď
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Vitis)

Biele je biele

Biele víno má v sebe ľahkosť bytia, drží krok s akýmkoľvek jedlom, neprovokuje, netlačí sa do popredia. Preto v prípade slávnostnej večere u vás doma odporúčame siahnuť po fľaši dobre vychladeného bieleho vínka zo širokej ponuky slovenských odrodových vín značky VITIS. Kombinovateľnosť chuti bieleho vína a takmer ľubovoľného jedla z neho robí nápoj, ktorý každú príležitosť povýši na sviatok. Užite si slávnostnú večeru s pohárom či dvoma. Kvalitné slovenské odrodové vína VITIS sa k vašej doma zorganizovanej spoločenskej udalosti s láskou pripoja svojím „Na zdravie!“.

Sviatok je vtedy, keď
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Vitis)

Dostupné aj na e-shope www.hubertonline.sk    vitis_via_vinum      vitis_via_vinum

Sviatok je vtedy, keď
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Vitis)

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu