Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

3 dni v Piešťanoch za akciovú cenu!

Zaži fantastické posledné dni prázdnin v prekrásnom prostredí campu Lodenica na festivale Zlatá Studňa Lodenica a stráv tak príjemné dni v Piešťanoch plné hudby, zábavy a oddychu len za 600,-sk. V predajných sieťach www.ticketportal.sk sa dostaneš k permanentke na jubilejný 10. ročník Lodenice na 3 dni za akciovú cenu.

A pretože avizovaný predpokladaný predpredaj denných lístkov bude mať len veľmi obmedzenú limitovanú sériu využi možnosť v kľude si už teraz zabezpečiť lístok na tento jubilejný ročník tohto country folkového sviatku na Slovensku.

V poradí 10. Lodenica bude spestrením posledného augustového víkendu, okrem fantastických účinkujúcich, akými sú, Čechomor, Slniečko, Věra Martinová, Wabi Daněk, Bukasový Masív, Allan Mikušek, Kamelot, Fleret či záverečný spoločný koncert Františeka a Jana Nedvědov... na Vás na Lodenici čaká veľké množstvo zábavy v podobe sprevodného programu a trakcii.

Tešiť sa môžete na fakultatívne výlety na Čachtický hrad, kde si pripomeniete aktuálnu „Bátoričku“. Prípadne si zahrať plážový volejbal, vyskúšať si nafukovaciu lezeckú stenu. Deti aj dospelí sa môžu zabaviť na westernových scénkach, škole country tancov, maľovania na tvár a veľa atrakcii. Navyše Piešťany sú krásnym kúpeľným mestom a preto je tu ideálne stráviť posledný prázdninový víkend, nielen pri dobrej hudbe na Lodenici, ale tiež si vybrať príjemné ubytovanie, prípadne si zájsť na chutnú kávu do niektorej mestskej kaviarničky, alebo sa odreagovať v piešťanskom parku pri rozkvitnutých kvetoch.

Typ na víkend 28.-30. augusta je jednoznačne festival Lodenica v meste Piešťany, v ktorom na Vás čaká množstvo zaujímavých zákutí a kaviarničiek. Aby ste sa ľahšie orientovali pripravili sme pre Vás túto stránku: mmi.sk/kamvpn.php

Základné informácie o Lodenici: - brány Lodenice pre návštevníkov sa otvoria vo štvrtok 28.08.2008 o 9.00 hod.

 

  • predpredaj vstupeniek do 12.00 hod. 28.08.2008 (vrátane) na www.ticketportal.sk 
  • predaj vstupeniek na mieste od stredy 27.08.2008 od 12.00 hod.
  • cena permanentky na mieste 650,- Sk
  • deti do 130 cm vstup zadarmo
  • ZŤP vstup zadarmo, 50% zľavu má doprovod ZŤP
  • kto príde autom kúsok od areálu má vyhradené parkovisko
  • parkovanie motoriek: vyhradené strážené parkovisko
  • bankomat Tatrabanka priamo v areáli
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu