Piatok31. máj 2024, meniny má Petrana, Petronela, Nela, zajtra Žaneta

Spríjemni si posledný prázdninový víkend festivalom

Tí z Vás, ktorí ešte váhate, kam pôjdete, máme pre Vás fantastický typ ako stráviť posledný prázdninový víkend a urobiť si voľno cez zároveň posledný letný víkend a naplno si ho užiť na festivale Zlatá Studňa LODENICA v piešťanskom campe 28. – 30. 08. 2008.

Čaká na Vás príjemná atmosféra a 50 hodinový hudobný maratón s množstvom nielen country a folk hviezd.

Môžete sa tešiť určite na kvalitný hudobný program, napríklad v piatok 29. augusta, keďže nemusíte ísť do práce nakoľko je sviatok, sa na Vás tešia hudobné skupinky ako: Lekra, Hop Trop, či Tomáš Linka a Přímá linka, uši návštevníkov poteší Wabi Daněk a Miloš Dvořáček, či obľúbený Fleret s Jarmilou Šulákovou alebo tradičná hviezda so Slovenska Allan Mikušek na hlavnej scéne v Corgoň aréne.

Okrem týchto kapiel, ktoré sa predstavia v piatkový večer, môžete uvidieť na jubilejnej Lodenici aj ďalších zaujímavých interpretov ako: Čechomor, Vlastu Redla, Kamelot, bratov Nedvědov, či mnohých ďalších.

Ďalej na Vás čaká Viva scéna s množstvom kvalitných hudobníkov a kapielok, Bažant kinematograf s filmami ako napr.: Vratné láhve - autorské duo otca a syna Svěrákovcov, divadelný stan, pre súťaživo chtivých volejbal, nafukovací futbal.

Nezabudli sme ani na našich najmenších, ktorí sa môžu tešiť na strieľajúcich kowboyov, indiánov na ktorých sa môžu premeniť kľudne aj oni, ak si nechajú namaľovať tvár a pridať sa k nim môžu kľudne aj rodičia. Povoziť sa môžu na koníkoch. Pripraví sa pre ne detské mestečko, maľovanie tvárí, nafukovadlá, rôzne súťaže, modelovanie z hliny, jazda na koni, detská škola country tanca, plážový volejbal, výlety do okolia a vodácke splavy. Dokonca deti do 130 cm v sprievode dospelej osoby majú vstup zdarma.

Preto využite poslednú možnosť zakúpiť si permanentku za akciovú cenu 550,- Sk na tri dni na www.ticketportal.sk a strávte tak posledný prázdninový víkend v Piešťanoch na jubilejnom 10. ročníku obľúbeného hudobného festivalu Zlatá Studňa LODENICA.

Viac info: www.lodenica.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu