Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

LODENICA 2008 už za 20 dní - predpredaj vrcholí

Program jubilejného 10. ročníka festivalu Zlatá Studňa Lodenica v tomto roku bude na štyroch scénach - hlavnej scéne pod názvom Corgoň Aréna, open scéne tzv. Viva scéna, pesničkárskej scéne tzv. Divadelný stan a na kinematografe.

Okrem toho nebude chýbať škola tancov, turnaj v plážovom volejbale, výlety do okolia, futbal na vode, nafukovacia horolezecká stena, westernové scénky...

V divadelnom stane budú počas jednotlivých dní prebiehať aj sólové recitále a taktiež bude v tomto stane prebiehať diskusia so zaujímavými intrepretmi, to sú veci, o ktorých Vás budú moderátori priebežne informovať v Corgoň aréne.

Westernová scéna s Bertramom Betákom z farmy Humanita a s ním: plieskanie bičom, kovboji, ukážky lasovania, westernové scénky takisto nebudú chýbať.

Čakajú na Vás mnohé sprievodné akcie, ako: plážový volejbal, ryžovanie zlata, minifutbal, nafukovacie ihrisko, lezecká stena, jazda na koni, škola country tancov...

A aby sme nezabudli ani na našich najmenších. Na naše deti čakajá detské mestečko s rôznymi detskými hrami, maľovanie tvári, nafukovadlá, súťaž v kreslení... Mimochodom práve naše deťúrence majú vstup zadarmo (do 130 cm).

Záujem o jubilejný 10. ročník festivalu Zlatá Studňa Lodenica je v posledných dňoch tohto mesiaca obrovský. Bohatý hudobný program, ktorý ukončí tohtoročnú festivalovú sezónu, láka obrovské množstvo priaznivcov folku a country, ale v posledných ročníkoch aj priaznivcov inych žánrov.

Na jednom pódiu budete môcť vidieť také hviezdy ako sú napr. bratia Nedvědi, Čechomor, Kamelot, Alana Mikuška, piešťanské Slniečko či Vlastu Redla, alebo pestrfarebný uragán so Zimbabve tanečný súbor Iyasa.

Je tu jedinečná možnosť zakúpiť si permanentku na tri dni za fantastických 550 Sk. Ide o jednu z posledných limitovaných sérii, ktorú si môžete kúpiť v predpredaji na festival Zlatá Studňa Lodenica za túto akciovú cenu. Predpredaj lístkov za akciové ceny limitovaných sérii: www.ticketportal.sk Viac info: www.lodenica.sk kde sa navyše môžete každý týždeň zapojiť do súťaže o vstupenky a ak budete mať šťastie, práve vy sa môžete dostať na Lodenicu zadarmo.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu