Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Lístky na festival Zlatá Studňa Lodenica za skvelú cenu

Záujem o jubilejný 10. ročník festivalu Zlatá Studňa Lodenica je v posledných dňoch tohto mesiaca obrovský. Bohatý hudobný program, ktorý ukončí tohtoročnú festivalovú sezónu, láka obrovské množstvo priaznivcov folku a country, ale v posledných ročníkoch aj priaznivcov inych žánrov.

Na jednom pódiu budete môcť vidieť také hviezdy ako sú napr. bratia Nedvědi, Čechomor, Kamelot, Alana Mikuška, piešťanské Slniečko či Vlastu Redla, alebo pestrfarebný uragán so Zimbabve tanečný súbor Iyasa. Je tu jedinečná možnosť zakúpiť si permanentku na tri dni za fantastických 500 Sk.

Ide o jednu z posledných limitovaných sérii a i napriek tomu, že sa jej počet vypredal, organizátori špeciálne pre Vás o dva dni predĺžili akciu a ešte do nedele 3.8.2008 si môžete kúpiť permanentku na festival Zlatá Studňa Lodenica za túto akciovú cenu.

Lístky si môžete kúpiť ihneď TU!, alebo získať informácie na www.lodenica.sk.

 

To samozrejme nie je všetko...

Pre tých, ktorí ešte váhajú, máme fantastický typ ako stráviť posledný prázdninový víkend a navyše víkend predĺžený na Zlatej Studni LODENICA v piešťanskom campe 28. – 30. augusta 2008. Čaká na Vás príjemná atmosféra a 50 hodinový hudobný maratón s množstvom country a folk hviezd.

Môžete sa tešiť na Samson a Berušky; Bokomara; Cop; Neřež; Nezmaři; Slniečko; Bukasový masív; Kamelot; Čechomor; Lekra; Grasscountry Drive; Veslári; Hop trop; Allan Mikušek a AM band; Tomáš Linka a Přímá linka; Wabi Daněk a Miloš Dvořáček; Fleret a Jarmila Šuláková; Divozel; Hrdza; Global Trad Underground (IRSKO); Věra Martinová a Jamie Marshal (VEĽKÁ BRITÁNIA); Vlasta Redl, Luboš Javůrek a Swetja; Greenhorns a Jan Vyčítal; František Nedvěd; Jan Nedvěd; Iyasa (ZIMBABWE) na hlavnej scéne v Corgoň aréne.

Ďalej na Vás čaká kvalitná pesničkárska Viva scéna, Bažant kinematograf s množstvom dobrých filmov a divadelný stan s jeho neopakovateľnou atmosférou. Pre súťaživo chtivých volejbal, nafukovací futbal, nafukovacia horolezecká stena...

Nezabudli sme ani na našich najmenších, ktorí sa môžu tešiť na strieľajúcich kowboyov, indiánov na ktorých sa môžu premeniť kľudne aj oni, ak si nechajú namaľovať tvár a pridať sa k nim môžu kľudne aj rodičia. Povoziť sa môžu na koníkoch. Pripraví sa pre ne detské mestečko, maľovanie tvárí, nafukovadlá, rôzne súťaže, modelovanie z hliny, jazda na koni, detská škola country tanca, plážový volejbal, výlety do okolia. Dokonca deti do 130 cm v sprievode dospelej osoby majú vstup zadarmo!

Samozrejme k Lodenici patrí neodmysliteľne aj dobrý gastro servis s takmer 50 stánkami s občerstvením a množstvo malých stánkov s rôznymi suvenírmi, ktoré dopĺňajú príjemnú atmosféru tohto festivalu.

LODENICA je tu pre Vás tentokrát po jubilejný 10 krát a počas uplynulých 9. ročníkov a 26 festivalových dní videlo vystúpenia 588 hudobných skupín takmer 200000 návštevníkov, čo je výsledkom prínosu tohto festivalu na Slovensku a vypĺňa sa tak medzera v hudobných festivaloch so žánrom folk a country. 

Ďalšia akcia pre „Lodeničiarov“ hudobníkov: Každý návštevník, ktorý príde na Zlatú Studňu Lodenica 2008 s gitarou, tak pri kúpe, alebo výmene lístka dostane zadarmo struny na gitaru v hodnote 300,- Sk. Takže nové struny sa určite hodia každému hudobníkovi a navyše na Lodenici si bude môcť zahrať do rytmu a spríjemniť si tak úžasný víkend v Piešťanoch v campe hraním na gitaru podľa vlastnej chuti.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu