Sobota1. jún 2024, meniny má Žaneta, zajtra Oxana, Xénia

Slniečko patrí k Zlatej Studni Lodenica 2008

skupina Slniečko
skupina Slniečko

Slniečko sa Vám predstaví v programe Zlatej Studne Lodenica 2008 vo štvrtok 28.8.2008, preto Vám prinášame niečo málo o nich a zostáva nám sa už len tešiť na ich vystúpenie. Keďže sú „piešťanskou“ skupinou, určite zožnú veľký úspech.

Pretože hudobná skupina Slniečko sa nielen farbou, ale aj hudbou hodí k Lodenici. V súčasnosti hrá Slniečko v zložení Peter Remiš - spev, akustická gitara, Michal Urban - akordeón, ústna harmonika, Robert Gajdošík - bicie, Ladislav Svitek - gitary, mandolína, Michal Mišík - basová gitara, heligónka. Častými hosťami kapely sú saxofonisti Marián Jaslovský a Jozef Králik.

Niečo z histórie: Zrod skupiny Slniečko (čiže Punto & Rybacé hlavy) sa datuje do roku 1983, kedy v Piešťanoch vzniklo folkové združenie Bahno. Už v nasledujúcom roku sa z Bahna vyčlenila skupina Slniečko, ktorá paralelne používa aj názov Punto & Rybacé hlavy. (Dlhší názov totiž nikdy neprešiel vtedajšou schvaľovacou komisiou a tak sa skupina kvôli prvému ročníku martinského Folkfóra začiatkom 80. rokov premenovalo na Slniečko.)

Piešťanskou kultovou kapelou je práve Slniečko. Chceli sme pre množstvo fanúšikov tejto kapely vytvoriť čím najlepšie podmienky, lebo veríme, že čím viacej fanúšikov Slniečka vo štvrtok na Lodenicu zavíta vytvorí Slniečku fantastickú atmosféru, v ktorej sa bude výborne hrať a samozrejme táto atmosféra sa prenesie aj na ďalšie večerné koncerty.

Vstupenky nájdete na www.ticketportal.sk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu