Piatok31. máj 2024, meniny má Petrana, Petronela, Nela, zajtra Žaneta

Lodenica 2008 – využite predpredaj vstupeniek!

PIEŠTANY – Tento rok sa po jubilejný 10. krát v posledný augustový víkend otvoria brány piešťanského autocampu Lodenica, aby privítal nadšencov hudby, ktorý si tak chcú v príjemnej atmosfére užiť posledný prázdninový víkend . Lodenica tak ukončí festivalovú sezónu už 28. – 30. 08. 2008.

Deti do 130 cm v sprievode dospelej osoby majú vstup zdarma a i pre tých, ktorí ešte stále váhajú je stále možnosť zakúpenia permanentky lacnejšie a to za akciové predpredajové ceny na celé tri dni v sieťach www.ticketportal.sk.

Nová limitovaná séria lístkov má veľký úspech možno aj nedávnym zverejnením programu, ale určite aj zahájenou reklamnou kampaňou. Za prvý týždeň sa predalo takmer 500!!! lístkov z tejto série. Takže tí z Vás, ktorý už viete, čo budete robiť posledný prázdninový víkend, navštívte čím najskôr predajné miesta Ticketportalu.

Festival Lodenica sa už zapísal medzi najnavštevovanejšie festivaly na Slovensku, ale vo svojom žánri určite i v strednej Európe. Počas uplynulých ročníkov sa v Piešťanoch predstavili všetky stálice folk a country. Organizátori tohto nevšedného podujatia pripravili opäť program naplnený nielen hviezdami tohto menšinového žánru, ale taktiež ako jedny z mála dávajú možnosť presadiť sa novým kapelám.

Piešťany teda opäť ukončujú festivalovú sezónu veľkolepo a to LODENICOU, tento krát však jubilejne a to po desiaty krát.

Program festivalu Lodenica a informácie: www.lodenica.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu