Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Jazz pod vežou štartuje!

AMC Trio a Ulf Wakenius Zobraziť galériu (4)
AMC Trio a Ulf Wakenius

Už budúcu stredu – 2. júla odštartujeme sériu výborných jazzových koncertov z najobľúbenejšieho a najnavštevovanejšieho cyklu festivalu Kultúrne leto a Hradné slávnosti Bratislava 2008 – Jazz pod vežou.

Opäť Vás čaká tradičná lahodná ochutnávka súčasného jazzu v podaní špičkových slovenských hudobníkov i hviezd zo zahraničnej jazzovej scény. Vďaka kvalitnej dramaturgii a hudobne erudovanému publiku, ktoré ju vie náležite oceniť, patria tieto koncerty k tomu „naj“, čo Bratislava v lete ponúka.

Hneď 2. júla sa môžete tešiť na koncert fantastického švédskeho gitaristu Ulfa Wakeniusa, ktorý nedávno vystúpil aj na Bratislavských jazzových dňoch. Spolu s prešovským AMC Triom absolvoval minulý rok úspešné turné po Slovensku i mnohých festivaloch. Vystúpenie tohto výborného hudobného zoskupenia, ktoré tvoria domáce talenty a švédsky gitarový mág si nemôžete nechať ujsť!

9. júla sa na Nádvorí Starej radnice predstaví ďalší z domácich talentov, ktorý už dlhodobo pôsobí v zahraničí - vynikajúci bubeník, skladateľ a aranžér Jan Fabrický so svojím projektom - Jan Fabricky´s Overt Act. Príďte si vychutnať jedinečnú atmosféru jazzových večerov v príjemnom prostredí Nádvoria Starej radnice v centre Bratislavy a spríjemnite si tak vrcholiaci pracovný týždeň!

Letné stredy patria jazzu!

 

Stránky účinkujúcich: www.ulfwakenius.com, www.amctrio.sk
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu