Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Mrazivá zrážka v Nitre na FOTO: Neskorá reakcia vodiča na sanitku si vyžiadala svoju daň

V Nitre došlo ku kolízii áut na vozovke Zobraziť galériu (2)
V Nitre došlo ku kolízii áut na vozovke (Zdroj: Tip čiateľa)

NITRA - K dopravnej kolízii došlo v pondelok aj na Schurmannovej ulici v Nitre. Peter nám zaslal fotografie priamo z miesta incidentu. O stanovisko sme požiadali hovorkyňu nitrianskej polície Renátu Čuhákovú, ktorá nám ozrejmila, že k nehode došlo v dôsledku neskorej reakcie vodiča na sanitku. Materiálna škoda sa vyčíslila až na 3200 eur. Dychová skúška nepotvrdila prítomnosť alkoholu.

Na Schurmannovej ulici v Nitre sa v pondelok 12. marca dostali do kolízie dvaja vodiči osobných automobilov. „Vodič WV Polo pravdepodobne neskoro zareagoval na sanitku, ktorá jazdiac pred ním predchádzala iné vozidlo,“ informovala nás Čuháková. Následne došlo k zrážke, kedy vodič VW narazil na okraji cesty do vyhýbajúcej sa Škody Pick-Up.

Dopravná nehoda na Schurmannovej ulici v Nitre
Zobraziť galériu (2)
Dopravná nehoda na Schurmannovej ulici v Nitre  (Zdroj: Tip čiateľa)

Hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru uviedla, že vzniknutá škoda sa vyčíslila na cca 3200 eur. Prítomnosť alkoholu bola u oboch vodičov negatívna. Privolaní záchranári obom účastníkom poskytli prvotné ošetrenie. „Okolnosti a mieru zavinenia tejto nehody vyšetrujú policajti Okresného dopravného inšpektorátu v Nitre,“ uzavrela Čuháková.

V Nitre došlo ku
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Tip čiateľa)

Peter, ktorý incident videl na vlastné oči odhadol, že vodič, ktorý narazil do bielej Škody Pick-Up porušil cestný predpis. „Podľa stavu áut, a čo mi vraveli ľudia, 50-kilometrovou rýchlosťou určite nešiel. Nakoľko tu dodávku odhodilo pomaly 10 metrov do najbližšej lampy,“ napísal nám čitateľ.

Viac o téme: NitraNehodaSanitka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu