Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Elena zažala svetlo v izbe a skoro dostala infarkt: Pekelné FOTO ju vydesilo na smrť

Podivné odtlačky Elenu vydesili Zobraziť galériu (3)
Podivné odtlačky Elenu vydesili (Zdroj: Tip čitateľa)

KOŠICE - Žena z východného Slovenska nám napísala o strašidelnom zážitku, ktorý sa prihodil pred dvoma týždňami. Na deke u nej doma sa objavil podivný obrazec. Keď sa lepšie prizrela, skamenela od strachu. Mala totiž priam pekelný nádych.

Vaše tipy

Elena, ktorá býva v Košiciach, bola doma sama. Večer zasvietila svetlo v obývačke a hneď si všimla, že na deke, ktorá bola rozprestrená na posteli, sú nejaké odtlačky. Nemal ich tam kto zanechať, lebo v byte okrem nej naozaj nikto nebol. Snažila sa deku napraviť, no potom sa na nej objavilo ešte niečo horšie. 

Elena zažala svetlo v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Tip čitateľa)

"Vyzeralo to ako odtlačky rúk vtlačené do deky až po lakte. Keď som deku vyrovnala, ostal tam obraz niečoho, čo pripomínalo peklo, a dlane, ktoré sa tlačia spod deky von. Bolo na nich dokonca vidno aj jednotlivé čiary," opisuje Slovenka nepríjemné chvíle. Deku hneď hodila na druhú posteľ a obraz sa za chvíľu stratil. 

Elena zažala svetlo v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Tip čitateľa)

Veľmi sa zľakla a netuší, ako sa záhadné odtlačky na deke ocitli. Vraj to nie je jediný raz, čo sa v Eleninom byte objavil takýto podivný úkaz. Teraz tŕpne a dúfa, že sa dá všetko racionálne vysvetliť a nejde o žiadny pekelný odkaz. 

Viac o téme: DiabolKošice Záhadný úkaz
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu