Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Nikolas si na mape všimol niečo nadprirodzené: Z Googlu na mňa vyskočila Božia ruka na FOTO!

Mohlo ísť o znamenie? Zobraziť galériu (2)
Mohlo ísť o znamenie? (Zdroj: Tip čitateľa/Nikolas)

DUNAJSKÁ LUŽNÁ – Nikolas hľadal na Google mapách Štefánikov park v Dunajskej Lužnej, na obrazovke sa mu však okrem parku ukázalo niečo, čo si nevie logicky vysvetliť. Mohlo to byť znamenie?

„Na Google mape som objavil niečo zvláštne. Je to asi ‚Božia ruka‛ v Dunajskej Lužnej,“ rozpačito komentoval výjav na obrazovke monitora Nikolas. Ruku Nikolas objavil úplne náhodou, keď na mape hľadal nemenovanú firmu. „Najprv som si myslel, že je to len nejaký svetelný efekt, alebo sú to svetelné lúče. Čítal som raz článok o vede a Božích znameniach a hneď som si pomyslel na vetu: ak naozaj vnímame Boha  ako Stvoriteľa, ktorý nechce výraznejšie zasahovať, potom je jednoduché pripustiť, že najjednoduchšia komunikácia s Ním je cez fyzikálne javy a úkazy,“ doplnil Nikolas.

Matka urobila FOTO mesačného znamenia: Na oblohe sa zjavila ruka Všemohúceho

Žiarivý biely „Boží prst“ ukazoval na Štefánikov park. Ako uvádza stránka obce Dunajská Lužná, park M. R. Štefánika je najstarším obecným parkom, v ktorom zvyknú dobrovoľníci každoročne organizovať jarné upratovanie. Žeby „Božia ruka“ poukazovala na to, že sa o park treba ešte lepšie starať?

Nikolas si na mape
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Tip čitateľa/Nikolas)

Viac o téme: ZjavenieZnamenieBožia ruka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu