Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

FOTO Tajomný odkaz na bratislavskej stanici: Milé vyznanie s prosbou o pomoc!

Odkaz zo stanice
Odkaz zo stanice (Zdroj: Tip čitateľa)

BRATISLAVA – Nevideli ste ho? Na hlavnej stanici v Bratislave sa nedávno objavil tajomný odkaz, ktorý vyvolal veľkú zvedavosť u väčšiny okoloidúcich. List venovala dievčina neznámemu chlapcovi, ktorého stretla vo vlaku a originálnym spôsobom sa ho rozhodla vyhľadať, aby sa mu mohla zveriť so svojimi sympatiami.

Vaše tipy

Fotografiu milého listu visiaceho na bratislavskej železničnej stanici nám do redakcie poslala čitateľka Tatiana, ktorú tiež zaujal. „Toto sa mi podarilo nedávno odfotiť na hlavnej stanici v Bratislave, celkom ma to pobavilo,“ napísala. Na papieri pripevnenom lepiacou páskou svieti kresbička mladíka v okuliaroch a vedľa nej prosba o pomoc.

Autorka chce takýmto originálnym spôsobom vyhľadať mladíka, s ktorým ešte 3. apríla okolo 6:30 cestovala vlakom Zámčan smerom do Bratislavy. Dôvod vysvetlila takto: „Chcela som mu len povedať, že je sympoš. Ak ho niekto poznáte, dajte mi vedieť. Ďakujem.“ Ku kresbe pripojila aj jeho popis. Má mať 185 centimetrov, hnedé vlasy, modré oči, okuliare s čiernym rámom, modrú košeľu a čierny oblek.

FOTO Tajomný odkaz na
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: Tip čitateľa)

Na záver listu pripojila meno z jej profilu na sociálnej sieti, kam jej mohli prípadní svedkovia posielať indície. Keďže výzva je zo začiatku apríla, nie je vylúčené, že svojho „sympoša“ už našla. Ak by aj nie, milým odkazom určite vyčarila úsmev na tvári nejedného okoloidúceho z bratislavskej stanice. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu