Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

VIDEO Dôchodkyňa urobila v električke ródeo: Za Kisku sa skoro pobila!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA – Na Slovensku panuje populárny mýtus, že všetci dôchodcovia volia stranu Smer a Roberta Fica. Náš čitateľ nám poslal video, v ktorom tento mýtus vyvracia. Neznáma žena v bratislavskej električke bola natoľko rozzúrená z politiky Roberta Fica, že skoro sa pobila so spolucestujúcimi.

„Všetky kraje ho volili,“ začala presviedčať  ľudí neznáma žena o Kiskovom úspechu. „Tu sa kradlo a kradlo a kradlo. Fico bol až moc sociálny, nepomohol nikomu, len sebe,“ vraví v amoku dôchodkyňa.

Niekto z prítomných sa jej vzápätí opýtal, či Andrej Kiska bude lepší. „Už dal na charitu veľké peniaze a nemusel ich dať. Kedy dal Fico na charitu?“, pýta sa žena.

VIDEO Dôchodkyňa urobila v
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Asi po dvoch minútach horlivého rečnenia ju osloví muž, ktorému zrejme došla trpezlivosť. „Mám Vám dať za ucho?“ Žena mu na to okamžite odporučila, aby si vystúpil.

Ďalej sa žena pýta mladých, či by volili Kisku, keď by mali osemnásť. „Všetci mladí ho volili. Nechceme viac zlodejov!“ Tam už bola záverečná. Ešte si ponadávala na smiešny dôchodok, ktorý dostáva a vystúpila.

Pozrite si to na všetko na videu:

Kiskova prepnutá bojovníčka

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu