Pondelok27. máj 2024, meniny má Iveta, zajtra Viliam

Tragédia v Slovinsku: Auto so štyrmi Slovákmi havarovalo, dievča (†21) je mŕtve!

Nehoda slovenského automobilu v Slovinsku. Maribor. Zobraziť galériu (4)
Nehoda slovenského automobilu v Slovinsku. Maribor. (Zdroj: 24ur.com)

BRATISLAVA/ĽUBĽANA - Podľa informácií slovinských médií malo dnes nad ránom dôjsť ku tragickej nehode slovenského auta a poľského kamiónu. Médiá informujú, že v aute boli štyria Slováci. Traja z nich mali utrpieť zranenia, 21-ročné dievča údajne nehodu neprežilo.

O nehode informuje portál 24ur.com. Podľa neho sa havária stala neďaleko Slovinskej Bistrice, na diaľnici A1 smerom na Ľubľanu. "Nehoda sa stala medzi automobilom a kamiónom. Auto, v ktorom boli štyria občania Slovenska, sa zrazilo s kamiónom, ktorý viedol poľský šofér," píše slovinský portál, ktorý zverejnil aj policajné fotografie z miesta nehody.

Nehoda slovenského automobilu v
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: 24ur.com)

Nehoda slovenského automobilu v
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: 24ur.com)

Podľa doteraz zverejnených informácií v nehode zahynula 21-ročná Slovenka, ktorá mala byť v aute spolujazdkyňou. Ďalší traja ľudia skončili v nemocnici so zraneniami. Slovinské noviny Večer citujú policajného hovorcu Mirana Šadla, ktorý tvrdí, že na začiatku nehody bola porucha poľského kamiónu. "Z kamióna sa začalo husto dymiť. Podľa svedkov nehody 34-ročný slovenský vodič, ktorý šiel za kamiónom, zrejme nič nevidel. Kamión prudko spomalil a slovenské auto narazilo pravou prednou časťou do kamióna," píše Večer. Podľa novín Vedľa 34-ročného vodiča sedela jeho 33-ročná manželka. Na zadných sedadlách sedel 33-ročný muž a 21 ročné dievča, ktoré podľahlo zraneniam. Auto pochádzalo zo žilinského okresu. Vodič auta údajne utrpel iba ľahšie zranenia. Spolujazdkyňa a muž zo zadného sedadla boli zranení vážne. Obeť nehody sedela na pravom zadnom sedadle.

Slovenské ministerstvo zahraničných vecí zatiaľ neposkytlo o nehode žiadne informácie, podrobnosti zisťujú.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu