Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Klzisko na ceste pri Malackách: Prevrátené autá, kolóny a uviaznutý autobus s deťmi

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: HaZZ)

MALACKY - Na cestu medzi Plaveckým Podhradím a Sološnicou (okres Malacky) sa momentálne nedostanete. Polícia ju uzavrela pre nepriaznivé počasie, v dôsledku ktorého údajne došlo k niekoľkým nehodám. V dlhých kolónach, ktoré sa na ceste začali tvoriť, uviazol aj autobus s desiatkami detí.

Vaše tipy

Krajský dopravný inšpektorát v Bratislave upozorňuje, že úsek cesty Plavecké Podhradie - Sološnica (okres Malacky) je pre nepriaznivé poveternostné podmienky neprejazdný v oboch jazdných pruhoch. Polícia vyzýva vodičov, aby využili inú cestu. Informovala o tom bratislavská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová.

Ako nám napísal čitateľ, ktorý daným úsekom ešte stihol prejsť, viditeľnosť tam bola nulová a z cesty sa stalo doslova klzisko. Na ceste vraj bolo niekoľko prevrátených áut. Na zamrznutej vozovke havaroval aj kamión, ktorý už od druhej odstraňujú z cesty.

Ako ďalej informovali hasiči z Malaciek, v kolónach, ktoré sa na ceste medzi Malackami a Sološnicou začali tvoriť, uviazol aj autobus plný detí. "V kolónach uviazol autobus so 65 deťmi. Momentálne ich prevážajú do ZŠ v Podhradí," píšu hasiči na svojej facebookovskej stránke.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu