Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Otrasné FOTO: Dievča pózuje pri tom, ako týra malé šteniatko!

Smutné oči nevinného psíka hovoria za všetko
Smutné oči nevinného psíka hovoria za všetko (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA - Na internete sa objavili šokujúce fotografie, na ktorých mladá dievčina pózuje pri tom, ako týra malé šteniatko. Fotograf, ktorý zvečnil jej otrasný skutok, na poslednej snímke zachytil nehybné telo zrejme už mŕtveho psíka!

Otrasné fotky, ktoré kolujú internetom sa objavili aj na Facebooku. Rozhorčení diskutéri dievčinu nešetria, na adresu malej tyranky padlo nemálo tvrdých slov. „Čo je to za netvora? Už to malo byť na polícii!“ píše jedna z nich. Podľa čitateľov si dievča zaslúži rovnaký osud, aký stretol to nevinné zviera. „Nemáte niekto adresu toho dievčaťa? Žeby som jej spravil niečo podobné?“ píše ďalší.

Na ruskom portáli sa už dokonca objavili aj osobné údaje mladej násilníčky. Údajne ide o Rusku Violettu Viktorovú, ktorá sa lieči na psychiatrii a na účte má už niekoľko životov bezbranných zvierat. Svoje nemé obete má kradnúť a prinášať si ich domov na sadistickú zábavu. Psíkov vraj nechá vyhladovať na smrť, odrezáva im nohy a uši a bije ich lopatou.

Zostáva len dúfať, že ruskú násilníčku trest neminie. Ak by sa však rozhodol niekto z rozhnevaných čitateľov vziať osud do vlastných rúk, mal by si dávať pozor. Violetta okrem týraných neviniatok vlastní údajne aj niekoľko bojových psov.

 

Otrasné FOTO: Dievča pózuje
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: Facebook)

 

Vaše tipy

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu