Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Šikulka: Unikala pred políciou a zrazila sa vlastným autom!

Pri vystupovaní za jazdy ju prešlo vlastné auto
Pri vystupovaní za jazdy ju prešlo vlastné auto (Zdroj: YouTube)

WASHINGTON/BRATISLAVA - Američanka Jona Zeiglerová z Moses Lake v štáte Washigton doplatila na svoj hlúpy nápad zdrhnúť policajtovi, ktorý sa ju chystal zatknúť. Pri naháňačke ju totiž zrazilo vlastné auto.

Keď muž zákona pristúpil k jej autu s príkazom na zatknutie, Zeiglerová sa chopila volantu a pred dôstojníkom sa rozhodla uniknúť. Po krátkej naháňačke ulicami mesta chcela vystúpiť z idúceho vozidla, čo sa jej stalo osudným. Pri nabehnutí na vyvýšené oplotenie spadla priamo pod zadné koleso, ktoré ju uväznilo.

Zeiglerovej hrozí za marenie výkonu spravodlivosti až rok a pol vo väzení. "Unikať pred políciou je nebezpečné ako pre verejnosť, tak pre policajtov," povedal sudca Angus Lee. "Čo si ale väčšina ľudí neuvedomuje, je fakt, že utekať pred políciou je nebezpečné predovšetkým pre samotných uprchlíkov. Často s autom alebo motocyklom narazia a ťažko sa zrania alebo zabijú," dodal.

V máloktorom prípade však incident  končí tým, že sa "zločinec" nechá prejsť vlastným dopravným prostriedkom. Jednej žene sa to ale evidentne podarilo.

Zrazila samu seba

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu