Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Erotika na letisku: Žena v príletovej hale ukázala všetko!

ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
ilustračné foto

HAMILTON/BRATISLAVA - Colníkov na Bermudách čakalo prekvapenie, keď jednu z cestujúcich požiadali o prehľadanie batožiny. Rozčertená Loukai Phillipsová (36), ktorá na ostrov prišla z Londýna, povedala ohromeným úradníkom: "Ak ma chcete vidieť nahú, môžete to urobiť rovno, k***a, tu." A pred zrakmi preplnenej príletovej haly sa vyzliekla donaha.

Pohľad na striptíz a obnažené telo dopriala nielen colníkom, ale aj šokovaným pasažierom vrátane detí.

Phillipsová pôvodom z Bermúd žije v Londýne a na ostrov sa vrátila vybaviť osobné finančné záležitosti. Na súde v utorok tvrdila, že reagovala zlostne po tom, čo ju prehľadali vždy, keď sa vrátila domov.

Podľa denníka Royal Gazette Phillipsovej právnik povedal sudcovi, že rozhnevaná žena, "si vyzliekla šaty z frustrácie" a urobila "unáhlené rozhodnutie".

Právnik zdôraznil, že v minulosti sa jeho klientka musela vždy vyzliecť, keď prechádzala cez colnicu. Phillipsová sa priznala k obnažovaniu na verejnosti, ale dodala: "Nikdy by som to znovu neurobila. Som iba unavená z neustáleho prehľadávania."

Žena dostala 12-mesačnú podmienku a sudca Archibald Warner uviedol, že colníci postupovali podľa zákona. "Ak nechcete byť šacovaná, nechoďte cez colnicu," poradil Phillipsovej.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu