Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Opozícia oznámila návrh na vyslovenie nedôvery vláde: Sulík si zatiaľ prezeral autá v Ženeve

Richard Sulík Zobraziť galériu (2)
Richard Sulík (Zdroj: SITA/Diana Černáková)

BRATISLAVA/ŽENEVA - Už druhý týždeň sa Slovensko zmieta vo vlne tlačoviek a vyhlásení koalície, opozície a prezidenta. Od vraždy Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej to v politike vrie. V stredu oznámili opozičné strany SaS a OĽaNO svoj návrh na vyslovenie nedôvery celej vláde.

Nielen Béla Bugár, ktorý odišiel na dovolenku so svojou manželkou, či prezident Andrej Kiska, ktorý bol na lyžovačke v Rakúsku, využili jarné prázdniny na oddych. V čase, keď sa Slovensko zmieta v obrovskej kríze, sa rozhodol užiť si pár chvíľ voľna aj predseda strany SaS Richard Sulík.

Opozícia oznámila návrh na
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Denník N/Tomáš Benedikovič)

Po tom, čo vypršalo ultimátum, ktoré dala opozícia ministrovi vnútra Robertovi Kaliňákovi, v stredu predstúpili pred novinárov a oznámili svoj návrh na vyslovenie nedôvery celej vláde. Chýbal však Sulík, ktorý bol v tom čase na autosalóne v Ženeve. Zachytil ho tam fotograf DenníkaN.

Ako vidno zo záberu, do oka mu zjavne padlo nie práve lacné autíčko, jeho cena sa podľa našich informácií pohybuje okolo 200-tisíc eur. O vyjadrenie sme požiadali aj Richarda Sulíka.

Viac o téme: VládaOpozíciaSaSRichard SulíkOĽaNOSMER_SD
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu