Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

STV má na Artfilme kinosálu

V dňoch 22. - 30. júna 2007 sa v Trenčíne a v Trenčianskych Tepliciach uskutoční jubilejný pätnásty ročník medzinárodného filmového festivalu Artfilm. Festivalové filmové predstavenia sa tento rok budú v Trenčíne konať v Kultúrnom a metodickom centre Ozbrojených síl Slovenskej republiky (ODA), v kinách Metro a po prvýkrát v STV Art Cinema (nákupné centrum Max), v Trenčianskych Tepliciach v kinách Prameň a Bažant Kinematograf.

V novom, komfortne zariadenom kine s najmodernejšou projekčnou i zvukovou technikou a klimatizáciou s názvom STV Art Cinema bude Artfilm uvádzať snímky hlavnej súťažnej prehliadky i z informatívnej sekcie Panoráma - Čo videlo slnko , Pieseň dúhy , Neviditeľné vlny , Vyprahnutosť , Cesta s milencom mojej ženy, Čas zimy , Prílivy, Nočné tiene, Dvojité priezvisk, Ten druhý a.i.

V utorok 26. júna o 12.00 h sa v STV Art Cinema uskutoční aj prezentácia koprodukčných projektov Slovenskej televízie, v rámci ktorej výrobný riaditeľ STV Roman Lipták spolu s tvorcami predstaví sedem hraných a štyri dokumentárne filmy i ďalšie plánované projekty.

Počas konania festivalu Artfilm bude Slovenská televízia v priestoroch obchodno-zábavného centra Max v Trenčíne prezentovať diela zo Zlatého fondu STV.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu