Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Filmoví fanúšikovia si už môžu zakúpiť zvýhodnené permanentky na Art Film Fest

(Zdroj: Art Film Fest)

Víťazné filmy z najprestížnejších svetových festivalov v exkluzívnych premiérach, novinky domácej kinematografie, výnimočné snímky spoza Himalájí či prvé uvedenia amerických nezávislých filmov na Slovensku čakajú na návštevníkov blížiaceho sa Medzinárodného filmového festivalu Art Film Fest, ktorý sa uskutoční od 19. do 26. júna 2015 v Trenčianskych Tepliciach a Trenčíne. Na návštevníkov čaká 8 festivalových dní a vyše stovka filmov v 13 sekciách.

Filmoví nadšenci, ktorí si nechcú nechať ujsť tento filmový sviatok, si už môžu zaistiť vstup na 23. ročník Art Film Festu. Festivalový cinepass na celý festival si teraz môžu prostredníctvom portálu www.predpredaj.sk zakúpiť za zvýhodnenú cenu 18 EUR, počas festivalu bude stáť 25 EUR.

Držitelia kariet EURO<26, ITIC-u, ZŤP alebo ZŤPs, členovia filmového klubu ASFK a AČFK si môžu v predpredaji až do 19. júna 2015 zakúpiť zlacnené permanentky za 13 EUR prostredníctvom portálu www.predpredaj.sk, počas festivalu ich bude cinepass stáť 20 EUR.

Art Film Fest aj tento rok myslí na študentov a opäť pre nich pripravil špeciálny cinepass. Študenti, ktorí neprekročili vek 26 rokov (narodení v roku 1989 a neskôr), sa môžu od 18. mája 2015 do 12. júna 2015 zaregistrovať na internetových stránkach www.artfilmfest.skwww.pss.sk a získať tak vstup na celý festival len za 5 EUR. Zvýhodnený cinepass prináša študentom Prvá stavebná sporiteľňa. Neregistrovaní študenti, ktorí neprekročili vek 26 rokov si počas festivalu budú môcť s platným preukazom ISIC zakúpiť cinepass za 15 EUR.

Art Film Fest už tradične ponúka zvýhodnený vstup na filmový maratón aj seniorom. Zlacnený dôchodcovský cinepass si budú môcť zakúpiť iba počas festivalu za 6 EUR a pre seniorov, ktorí majú trvalý pobyt v Trenčianskom kraji, je cena ešte výhodnejšia – len 4 EUR.

Návštevníci si počas festivalu budú môcť zakúpiť aj jednorazové lístky za cenu
3 EUR, ktoré im umožnia vstup na jedno vybrané premietanie. Už tradične bude v predaji počas Art Film Festu 3-dňový cinepass za 12 EUR a 24-hodinový cinepass za 6 EUR.

Držitelia platných cinepassov budú opäť môcť počas festivalu využívať výhody online aplikácie Môj cinepass, ktorá okrem iného umožňuje vytvárať rezervácie na jednotlivé predstavenia festivalu bez osobnej návštevy registračného miesta.

Podrobné informácie o všetkých kategóriách cinepassov a podmienkach ich získania nájdete na stránke www.artfilmfest.sk.

Festivalové projekcie sa tradične uskutočnia v Trenčianskych Tepliciach v Kine Prameň a v Kursalóne, v Trenčíne sa bude premietať v Cinemaxe, v ArtKine Metro a vo Festivalovom kine ODA - Posádkovom klube.
Art Film Fest 2015 – 23. Medzinárodný filmový festival Trenčianske Teplice/Trenčín
Organizátori: ART FILM, n.o., FORZA, a.s.
Spoluorganizátori: Mesto Trenčianske Teplice, Mesto Trenčín, Kúpele Trenčianske Teplice Festival finančne podporil: Audiovizuálny fond
Hlavní reklamní partneri: Slovenská pošta, SLOVNAFT, Transpetrol, AquaCity Poprad, cestovná kancelária Hydrotour
Oficiálny prepravca: Hyundai
Logistický partner: DHL
Cinepass pre študentov len za 5 EUR prináša: Prvá stavebná sporiteľňa
Oficiálni dodávatelia: Moët, Stella Artois, Mattoni, Gigacomputer, Barzzuz, ad one, Print Hall, Dendra, Tuli
Hlavní mediálni partneri: Rozhlas a televízia Slovenska, Rádio FM, Pravda
Mediálni partneri: Film Europe Channel, Central Europe Television, Rádio Beta, zoznam.sk, Eurotelevízia, Forbes, Star, Kam do mesta, webnoviny.sk, BigMedia
Partneri: Európska komisia - zastúpenie na Slovensku, Slovenský filmový ústav, hotel Flóra, Slovenská agentúra pre cestovný ruch, CzechTourism Slovensko, Asociácia slovenských filmových klubov

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu